Tíz perc után könnyen 1-1 is állhatott volna az eredményjelzőn, azonban a 8. percben egy kiváló indítást követően Navratil tisztán vezette a labdát, az utolsó pillanatban eleresztett lövését Tóth védte lábbal. A másik oldalon Knezevic szögletét Sassá fejelte ki pont van Nieff elé, próbálkozását Dombó védte bravúrral.

Az első játékrész második fele kevésbé bővelkedett izgalmakban, zárómomentumként Knezevic remekül elvégzett sarokrúgása után Mance piszkálta kapura a labdát, Dombó hárított.

Fordulás után szögletrúgásokban jeleskedtek a felcsútiak, de ezekből nem sikerült gólt szerezniük. Az 56. percben mégis közel jártak a vezetés megszerzéséhez, Kiss Tamás cselezgetett, majd ívelés helyett kapura lőtt, Dombó immáron sokadszor igazolta jó formáját.

A hajrában a hazaiak átvették az irányítást, többet birtokolták a labdát, míg a vendégek jobbára tördelték a játékot és folyamatosan hárították a házigazda próbálkozásait az egyébként gyenge színvonalú találkozón. Gól azonban nem született, maradt a 0-0.

NB I, 13. forduló

Puskás Akadémia-Kisvárda 0-0

A meccs minden fontos pillanata percről percre itt!

Puskás Akadémia: Tóth B. – Szolnoki, Meissner, Spandler, Nagy Zs. – Urblík (Komáromi 60.), van Nieff (Baluta 76.) – Slagveer (Plsek 60.), Knezevic, Kiss T. (Tamás N. 83.) – Mance (Vanecek 76.)

Kisvárda: Dombó – Melnyik, Ene, Rubus, Hej – Lucas, Cukalasz – Navratil (Jelena 83.), Bumba (Horváth Z. 77.), Sassá (Karaszjuk 92.) – Camaj (Zlicsics 77.)

NB I: Félgőzzel is könnyedén nyert a Fradi a Diósgyőr otthonában – videó