Az MTK Budapest mezőnyfölényben játszott a Puskás Akadémia elleni meccs első félidejének első felében, bár a támadások végén igazi ziccer nem alakult ki. A félidő közepén kétszer is veszélyeztettek viszont a vendégek, ám Mioc távoli lövését Kicsak ütötte ki, míg Arabuli a hosszú sarok mellé csúsztatott.

Jött azonban a hazaiak válasza: Kanta ugratta ki szépen Lencsét, aki egy mozdulattal becsapta a kapust, majd higgadtan a hálóba gurított (1-0).

MTK – Puskás Akadémia 1-0

A korábban Felcsúton is futballozó Lencse László elfektette a Puskás Akadémia kapusát, Danilovicot és éles szögből a kapuba lőtt.⚽MTK – Puskás Akadémia 1-0Élő közvetítés: http://bit.ly/2z1A6US

Közzétette: M4Sport – 2018. november 10., szombat

Nem sokkal később egyenlítettek azonban a vendégek: egy labdaszerzés után akciót vezetett a Puskás, úgy tűnt, odalesz a lehetőség, de egy elpasszolt labda után Arabuli lőhetett, és 15 méterről a bal alsóba helyezett (1-1).

MTK – Puskás Akadémia 1-1

Kiss Tamás gyönyörű megkerülős csele után Arabulihoz került a labda, aki a bal alsóba tekert.⚽Félidő: MTK – Puskás Akadémia 1-1Élő közvetítés: http://bit.ly/2z1A6US

Közzétette: M4Sport – 2018. november 10., szombat

Nem sokon múlt, hogy ismét a hazaiak vezessenek: Gera fordulásból találta el a felső lécet, de onnan a labda kifelé jött – látványos találat lett volna.

Fordulás után a csereként beállt Knezevic veszélyes lövésénél kellett Kicsaknak mentenie, majd Baki maradt le alig egy labdáról a kapu előtt. Ezt követően Kanta szöglete után Balogh fejelt centikkel a bal felső sarok mellé.

A 65. percben már nem hibáztak a hazaiak: Bognár középre ívelt, Baki közeli fejese után még mentett Danilovics, ám a védő – második próbálkozásra – ballal mégis betalált (2-1).

MTK – Puskás Akadémia 2-1

Komikus góllal szerezte meg a vezetést az MTK. A flipperezésből Baki Ákos jött ki győztesen.⚽MTK – Puskás Akadémia 2-1Élő közvetítés: http://bit.ly/2z1A6US

Közzétette: M4Sport – 2018. november 10., szombat

Kisebb lehetőségei akadtak a hazaiaknak, de nem tudták megszerezni a harmadik találatot, a Puskás viszont kiegyenlített: Knezevic Arabulival kényszerítőzött, majd egy jó csel után a hálóba gurított (2-2).

Nem adták azonban fel a kék-fehérek, és egy szép támadás végén a csereként beállt Kulcsár tökéletesen tálalt Torghelle elé, a szintén csereként beküldött támadó pedig látványos mozdulat után volt eredményes 11 méterről (3-2).

MTK – Puskás Akadémia 3-2

Feczkó Tamás a 79. percben 2-2-es állásnál pályára küldte titkos fegyverét, Torghelle Sándort, aki két perc múlva meg is hálálta a bizalmat.⚽Végeredmény: MTK – Puskás Akadémia 3-2Részletek: http://bit.ly/2OC7VRw

Közzétette: M4Sport – 2018. november 10., szombat

Majdnem harmadszor is egyenlített a vendégcsapat: Arabuli veszélyes tekerése suhant el a kapu előtt, így az állás már nem változott, az MTK fordulatos meccsen szerzett nagyon értékes 3 pontot.

MTK Budapest – Puskás Akadémia 3-2

Gólszerzők: Lencse 26., Baki 65., Torghelle 81., ill. Arabuli 38., Knezevic 77.

Nem estek egymásnak a csapatok a Paks-Honvéd mérkőzésen. Az első lehetőségre a 21. percig kellett várni, amikor N’Gog éles szögből leadott lövését Rácz paskolta fölé. A hazaiak részéről Hahn okozott zavart a kispesti kapu előtt, egy jobbról jövő beadást azonban becsúszva mellé lőtt.

A második félidő közepén a Paks három percen belül háromszor is veszélyeztetett. Haraszti 18 méteres, kemény löketét Gróf kiütötte, majd Hahn 10 méteres próbálkozásánál is a kispesti kapus volt a végállomás, Remili távoli bombája pedig a védőkről vágódott le. A folytatásban a Honvéd valamivel többet birtokolta a labdát, de a kapuk nem forogtak veszélyben. A 89. percben Holender 22 méteres szabadrúgása zúgott el a jobb kapufa mellett, így maradt a gólnélküli 0-0.

A tabella második helyén álló és az elmúlt két idegenbeli bajnokiját kapott gól nélkül megnyerő Honvédot megállította tehát a Paks, amely nagyon stabilan védekezett és közelebb is járt a győzelemhez a kispestieknél.

Paksi FC – Honvéd 0-0