A Magyar Labdarúgó Szövetségi játékvezetői bizottsága szokásának megfelelően péntek délután közzétette a hétvégi NB I-es forduló bíróküldését.

Idén csupán csak a második NB I-es találkozóját abszolváló 27 éves Csonka Bence a csütörtökön kinevezett új kisvárdai edző, Bódog Tamás debütáló meccsén fújja sípot – a szabolcsiak a Kaposvár ellen lépnek pályára a szombati játéknapon.

A hétvégén két rangadót is játszanak, nevezetesen a második helyen álló MOL Fehérvár FC hazai pályán fogadja a harmadik helyezett Mezőkövesdet. A dobogósok csatáját Solymosi Péter kapta, aki a legutóbbi hétközi fordulóban Kaposváron alapvonali asszisztensként működött közre. A mindig nagy izgalmakat és fantasztikus hangulatot hozó keleti rangadót, vagyis a DVTK és a DVSC összecsapásán Iványi Zoltán fújja a sípot.

Erdős József (Honvéd-ZTE) és Pintér Csaba (Paks-Puskás Akadémia) is vezet mérkőzést a 20. fordulóban. Az eredetileg 19.30 órás kezdésre kiírt Újpest-Ferencváros derbit a Szusza Ferenc Stadion pályájának alkalmatlansága miatt elhalasztották.

Hihetetlen, de igaz: Az Újpest Budapesttől 175 kilométerre játssza a hazai meccsét – hivatalos