I. félidő

A Ferencváros korán magához ragadta a kezdeményezést, hiszen a 12. percben Gorriarán került helyzetbe, de a paksi kapus kezébe kotorta a labdát. A 16. percben megszerezte a vezetést a Ferencváros: Varga jobb oldali beadása után Böde a 11-es pontról, droppból a bal felsőbe vágta a labdát (0-1).

Böde betalál korábbi csapata ellen.

Böde Dániel nem teketóriázott, dropból irgalmatlanul bevágta Rácz kapujába. Paks-FTC 0-1 a 16. percben.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 1., szombat

Alig két perccel később Báló Bertus elé gurította le a labdát, azonban lövés helyett elcsúszott. A félidő felénél a paksiak becsülettel küzdöttek az egyenlítésért, de a gólt a Fradi szerezte: ismételten Varga jobb oldali szöglete után Frimpong csúsztatta tovább a labdát, majd a hosszún Blazic érkezett, aki a kapu jobb felső sarkába fejelt (0-2). A félidő vége felé még Varga veszélyeztetett szabadrúgásból, ami levágódott, így maradt a 2-0-s ferencvárosi előny a szünetben.

II. félidő

A fordulás után a Paks a jobbik arcát mutatta, hiszen több helyzetet is kidolgoztak a hazaiak. Előbb az 50. percben Bartha lőtt 18 méterről, akinek a bal alsó sarokba tartó lövését fogta Dibusz. Hat perccel később Bertus bal oldali beadása után Hahn fejelhetett hat méterről, de a fejese a jobb felső sarok mellé szállt. A 60. percben Bartha lőtt 16 méterről, ám Dibusz résen volt és vetődve fogta a próbálkozását. Két perccel újabb paksi lehetőség maradt kihasználatlanul, hiszen Kecskés indítása után Frimpongnak kellett hatalmasat mentenie. A 67. percben megszerezte a harmadik gólját a Fradi: Varga szabadrúgásból a kapu jobb alsó sarkába lőtt (0-3).

Varga Roland szabadrúgásgólja a Paks ellen

Varga Roland a Fradi nyerőembere Pakson: csapata mindhárom góljában szerepet vállalt, a harmadikat ráadásul egymaga hozta. Kiharcolta, belőtte.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 1., szombat

A folytatásban a hazaiak becsületesen próbálkoztak, előbb Haraszti beadását Lanzafame fejelte ki, majd Bertusét Blazic tessékelte ki. A 76. percben Haraszti bal oldali beadását Frimpong blokkolta, egy perc múlva már Lanzafame küzdött meg a labdáért Gévayval és az olasz csatár visszaszerezte a labdát, de a lövését Rácz bravúrosan védte. A 83. percben Dibusz öklözte ki a labdát rossz helyre, ami Bálóhoz került, aki balról adott be, azonban Kecskés rosszul találta el a labdát az ötösön belül – Haraszti pedig a felső léc fölé rúgta a lecsorgót. Az utolsó lehetőség még a paksiak előtt adódott, de Bartha passza után Simon András lövése a bal alsó mellé ment, így maradt a 3-0-s ferencvárosi győzelem.

Paksi FC – Ferencvárosi 0–3 (Böde 16., Blazic 26., Varga R. 67.)

Paksi FC: Rácz – Vági, Fejes, Gévay, Báló – Papp (Kecskés 55.), Egerszegi, Bertus – Haraszti, Hahn (Simon A. (83.), Bartha (Horváth 83.)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Frimpong, Heister – Leandro (Csonka 80.), Sigér, Gorriarán (Bőle 75.) – Varga, Böde (Finnbogason 84.), Lanzafame

Mindenkinek rossz döntetlen a kiesési rangadón, nyert a Kisvárda és a Loki – videók, eredmények