Az elmúlt héten a magyar sajtóban megjelent, hogy Bolla Bendegúz, a MOL Fehérvár FC magyar válogatott hátvédje egy eddig meg nem nevezett Premier League-klubnál folytatja pályafutását. A 21 éves jobbhátvéd kapcsán a török sajtó megszellőztette, hogy állítólag a Fenerbahce is kiszemelte magának.

A csakfoci.hu értesülései szerint Bolla Bendegúz nagy eséllyel a Premier League legutóbbi idényében 13. helyen végző Wolverhampton Wanderers csapatánál folytatja pályafutását. Úgy tudjuk, a magyar válogatottnál is számításba vett játékos napokon belül aláírhatja szerződését leendő klubjánál.

Bolla a mögöttünk hagyott idényben minden sorozatot figyelembe véve 37 tétmeccsen lépett pályára a Vidiben, ebből 27-szer az NB I-ben, 7-szer a Magyar Kupában – 1 gólt szerzett – és háromszor EL-selejtezőn is játszott.

FRISSÍTÉS: A Birmingham Mail megerősítette honlapunk értesüléseit, azonban hozzátette: a Wolverhampton kölcsönadja Bollát a svájci élvonalban szereplő Grasshoppersnek, így a fiatal védő a svájciak színeiben kezdi meg az új szezont.

NB I: A Honvéd és az Újpest helyett máshol köthet ki a Puskás Akadémia klubrekordere