A török Takvim számolt be arról, hogy újabb magyar kiszemeltje van a helyi élvonalbeli bajnokságban a 3. helyen végzett Fenerbahce együttesének, amely már fél éve Szalai Attilát is foglalkoztatja.

A portál azt írja, hogy a rutinos török válogatott, Gökhan Gönül távozása után jobbhátvédet kereső isztambuli gárda már kiszemelte magának a horvát Sime Vrsaljkót az Atlético Madridból, de játékosmegfigyelői figyelmét egy NB I-es futballista is felhívta magára.

A Fener állítólagos kiszemeltje az a Bolla Bendegúz, aki az Európa-bajnokságon is ott volt, de végül nem lépett pályára, a török scoutok azonban már a bajnoki idényben kiszúrták a 21 éves Vidi-játékost, aki 37 tétmeccsen szerepelt és 1 gólja mellett 5 gólpassza is volt.

A klub állítólag a már említett Szalai kitűnő teljesítménye miatt is érdeklődik élénken a magyar bajnokságban szereplő futballisták iránt, és emiatt is került képbe náluk a lap szerint “meglepő név”.

Konkrét megkeresésről vagy ajánlatról ugyanakkor nem írnak még a törökök a 2-szeres magyar válogatott jobb oldali védő/szélső kapcsán, akit a hírek szerint Angliából is keresnek.

Eldőlt: Hétszeres magyar bajnokcsapatnál folytatja Kleinheisler csapattársa