Josip Knezevic idén nyáron négy év után távozott a Puskás Akadémiától – a klubhonlap tájékoztatása szerint máshol folytatja pályafutását. A kérők között emlegették az előző NB I-es idényben 10. helyen végző Honvédot és az EKL-selejtezőjében induló Újpestet is, melyek szívesen látnák soraikban, ám értesüléseink szerint a felcsútiak korábbi kiválósága a Közel-Keleten megtalálhatta következő állomáshelyét.

A csakfoci.hu információi szerint ugyanis a 32 éves futballista Törökországba szerződhet, ahol tárgyal az egyik élvonalbeli klubbal.

Úgy tudjuk, az egyszeres török bajnok Göztepe kiszemeltje Josip Knezevic, aki már többször tárgyalt az izmiri klub vezetőségével, és a napokban is várhatóak további egyeztetések a szerződtetésének feltételeiről.

Knezevicnek akadhatnak ismerős labdarúgók a Megyeri Balázst is foglalkoztató Göztepe keretében: tavaly szeptemberben igazolták le a korábban az Újpestben megforduló Obinna Nwobodót és a bosnyák hátvédet, Dzenan Burekovicot, akik ellen jó párszor játszott már ellenfélként az OTP Bank Ligában magyarországi pályafutása során.

Knezevic 2017 nyarán az NK Osijektől igazolt a Puskás Akadémiához, ahol 110 NB I-es mérkőzésen, 40 gólt szerzett és 23 gólpasszt jegyzett, ezzel a felcsúti klub történetének legeredményesebb játékosa. Az előző idényben bajnoki, 2018-ban MK-ezüstöt szerzett.

Vidi: Megvan, melyik Premier League-csapatba igazol a távozó Eb-kerettag védő