Mint arról beszámoltunk, az OTP Bank Liga 5. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésén a Kisvárda 2-1-re legyőzte a MOL Fehérvár FC-t, amely a Ferencváros budafoki sikerének (3-0) is köszönhetően 10 pontra került a tabella első helyétől.

A kisvárdai mérkőzést követően a Vidi vezetőedzője, Márton Gábor is hangot adott elégedetlenségének és értetlenségének csapata teljesítménye kapcsán, és hasonló véleményen volt a fehérváriak román válogatott védője, Rus Adrián is.

Rossz mérkőzés volt a mai. Nem sikerült semmi, nem nyertük meg a párharcokat, nem ment az előrejáték, alig alakítottunk ki helyzeteket. Nyerni szerettünk volna, a találkozó előtt ugyanúgy éhesek voltunk a sikerre, mint az előző mérkőzésünkön, de ma semmi nem jött össze. Az első kapott gól után még hamar felébredtünk, és sikerült visszajönnünk a meccsbe, azonban ezután ismét visszaesett a teljesítményünk, nem értem, hogy miért. Össze kell szednünk magunkat, fel kell állnunk, és mennünk kell tovább, szombaton újabb bajnoki vár ránk – nyilatkozta Rus a molfehervarfc.hu-nak.

A MOL Fehérvár szombaton, az NB I 18. fordulójában a Budapest Honvédot látja majd vendégül.