Kisvárda – MOL Fehérvár FC 2-1

Supka Attila (Kisvárda): Nyeretlenségi sorozaton vagyunk túl. Eddig is minden mérkőzésen masszívan védekeztünk, részben meg tudtuk oldani a feladatunkat, kevés gólt kaptunk, ez a mai mérkőzésen is így volt. Leszámítva azt az egy gólt, amit kaptunk, csak egy-két lehetősége volt a MOL Fehérvárnak. Ma mindent megtettünk azért, hogy a három pontot itthon tartsuk, a játékosok azt csinálták, amit előzetesen kértünk tőlük. Nagyon lelkesen játszott mindenki, úgy gondolom, hogy játékban is felülmúltuk az ellenfelünket. A második félidőben többet bírtokoltuk a labdát, a 2-1-es vezetés után volt még néhány olyan kontránk, amelyből pontosabb játék esetén gólokat lehetett volna szerezni. Hosszú még a bajnokság, továbbra is szeretnénk pontokat gyűjtögetni, a célunk az, hogy minél messzebb kerüljünk a kiesőzónától, ezt pedig csak nyugodt játékkal lehet elérni. Örülök neki, hogy sikerült megnyernünk a mai mérkőzést. (molfehervarfc.hu)

Márton Gábor (MOL Fehérvár FC):Nem játszottunk jól, kevés volt a mozgás, lassú volt a játék, keveset vállalkoztunk, gyakorlatilag alig alakítottunk ki helyzetet, így nem lehet mérkőzést nyerni. 2-1 lett a vége, sajnos nem ide, a Kisvárdát megilleti a gratuláció. Ezen a mérkőzésen négyvédős felállásban játszottunk, úgy ítéltük meg, hogy ez lesz a megfelelő, de nem feltétlenül ezekben a rendszerekben kell keresnünk hibát vagy a megoldást. Hogyha a játékosok megfelelő teljesítményt tudnak nyújtani egy-egy rendszerben, és jól alakul a mérkőzés, akkor képesek vagyunk nyerni bármilyen felállásban. Ha nem játszunk jól, és nem támadunk eleget, akkor teljesen mindegy, hogy milyen felállásban játszunk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz a mai, nem védekeztünk jól, ahogy mondtam, nem támadtunk elég hatékonyan, ennek csak ez lehetett a vége.(molfehervarfc.hu)

Budafok – Ferencváros 0-3

Csizmadia Csaba (Budafok): – Az bánt, hogy két tizenegyesből és egy oldalszabadrúgásból kaptunk gólokat. 0-1-nél még bíztam benne, hogy tudunk gólt találni, 0-2-nél viszont eldőlt a mérkőzés. Kijött a különbség, nekünk egyelőre nem a Ferencvárossal kell felvenni a versenyt.

Szerhij Rebrov (Ferencváros): Örülök, hogy önbizalmat szereztünk ezen a meccsen. A játékosok nagyon motiváltak voltak, sokat beletettek a meccsbe, számos helyzetet kialakítottunk. Az is fontos, hogy kapott gól nélkül szereztük meg a győzelmet. Készülhetünk a következő összecsapásra. A pálya talaján nehéz volt játszani. Még egyik csapat sem tud 100 %-ot adni. De ha együtt dolgozunk támadásban, akkor egyre jobbak lehetünk. (fradi.hu)