A MOL Fehérvár FC portugál középpályása, Rúben Pinto a nyári ausztriai edzőtáborban szenvedett súlyos sérülést, elszakadt az Achilles-ína, ezt követően pedig több hónapon keresztül szövődménymentes rehabilitációs munkát végzett el eredményesen.

A Vidi csapatorvosa, dr. Kovács Tibor ezúttal jó hírekről számolt be, a 29 éves játékos ugyanis az elmúlt időszakban már ismét teljes értékű edzésmunkát végez közösen a csapattal.

– Nagyon nehéz időszak van mögöttem, hiszem profi karrierem során még sosem szenvedtem ilyen súlyos sérülést és nem kellett ilyen sok időt kihagynom. Az első néhány hét volt a legrosszabb, de a csapattársak és a szakmai- valamint egészségügyi stáb is végig rengeteget segítettek. Ma már nagyon jól érzem magam és végre ismét együtt edzhetek a csapattal. Úgy érzem, a rehabilitációm jól sikerült, ezúttal is köszönetet szeretnék mondani az egészségügyi stáb összes tagjának, hiszen minden nap sokat foglalkoztak velem, nélkülük biztos, hogy nem tartanék most itt. Rendkívül motivált vagyok, minden nap két-három órával az edzés időpontja előtt érkezem és az utolsók között távozom. Alig várom, hogy ismét pályára lépjek és játékommal segíteni tudjam a Vidit, melyre már a második családomként tekintek – árulta el a molfehervarfc.hu-nak Rúben Pinto.

Leipzig: Lőw Zsoltot is bedobta a német sajtó Marsch lehetséges utódjaként