Profi karrierje első triplájáig jutott tehát a ZTE ellen Ivan Petrjak, aki már csak egy gólra van attól, hogy beállítsa az egy szezonban szerzett bajnoki góljainak csúcsát. A már fehérvári játékos az előző idényben, még az FTC légiósaként hat találatig jutott, mesterhármast viszont sem zöld-fehérben, sem korábbi klubjainál nem szerzett felnőtt játékosként.

Nehéz hetek vannak mögöttünk, hiszen sok tétmeccset játszottunk, de végre – a ZTE ellen – szinte minden összejött. Tudatosan próbáltunk ellenfelünkre már a saját kapuja előterében nagy nyomást helyezni, ez pedig be is jött, hiszen többször sikerült labdát szereznünk a ZTE térfelén, ezekből pedig gólokat is rúgtunk.

Fantasztikus este volt, nyilván rendkívül boldog vagyok, hogy mesterhármast szereztem, korábban ilyenre még nem volt példa felnőtt pályafutásom során.

De számomra a legnagyobb öröm az volt, hogy szurkolóink ezúttal is végig biztattak bennünket, lefújás után pedig közösen ünnepelhettünk. Nagyon szeretném, ha ezen az úton haladnánk tovább – mondta triplájáról és a Zalaegerszeg elleni 4-1-s sikerről Petrjak a molfehervarfc.hu oldalán.

Petrjak-mesterhármas

A fehérvári Petrjak mesterhármast ért el, így csak a ZTE ellen több gólt szerzett, mint eddig az aktuális NB I-es szezonban – jelenleg 5-nél tart. Élőben a délutáni meccsek: http://bit.ly/37R0KhZ.

Közzétette: M4Sport – 2020. február 22., szombat

Nikolics: kimaradt büntető után gólpassz

Nikolics büntetőt rontott 200. NB I-es meccsén, ám másodpercekkel később gólpasszal rukkolt elő. Élőben a délutáni meccsek: http://bit.ly/37R0KhZ.

Közzétette: M4Sport – 2020. február 22., szombat

NB I: Tökéletes akcióval nullázták le a Fradit, elmaradt a Nikolics-gól 1765 nap után – videók