Ezzel törné meg a Videotont a Partizan

Miroslav Vulićević, a Partizan csapatkapitánya szerint az első gól akár a 800 millió forintot érő továbbjutást is eldöntheti csütörtök este (élőben a csakfoci.hu-n 20 órától!).

– Ha sikerül bevennünk a Videoton kapuját, a munka nagy részét el is végeztük. Persze sok minden történhet a pályán, de abban a pillanatban, hogy betalálunk, nagyon nagyot javulhatnak az önbizalmunk, és a házigazdák akarata picit megtörhet. (…)Tudjuk nagyjából, mire számíthatunk a részükről és volt edzőnk, Marko Nikolic részéről, de egy nehéz és sok szempontból kiszámíthatatlan meccs is vár ránk. Nehéz elképzelni, hogy az első meccshez képest nagy változás lenne a játékban taktikai vagy fizikális szempontból – mondta a kapitány a Novostinak.

Aki volt játékostársai, Lazovic és Scepovic kapcsán is nyilatkozott.

Lazovic játéka nagyban meghatározza a Videotonét, de Scepovic is nagyon veszélyes, ha nem figyelünk eléggé rá, sok problémát okozhat. Beszéltem Dankóval az első meccs után, és egyikünk sem örült annak, hogy összejött ez a párharc, de figyelembe véve a körülményeket, szerintem nekik sokkal nehezebb játszani ezeken a mérkőzéseken.

Szurkolók a lelátón, nagyobb nyomás a Vidin?

A belgrádiak montenegrói középpályása, Marko Jankovic sok kritikát kapott Szerbiában a 0-0-s első találkozót követően. A játékos szerint bárkinek joga van bírálni őt és jogosnak is tartja a megjegyzéseket, bár nem igazán foglalkozott azokkal. Annak viszont örül, hogy a teltházas második meccsen már nézők is lesznek a lelátókon – szerinte ez a Partizannak jöhet majd jól.

Végre szurkolók előtt, igazi futballközegben játszhatunk majd. Szerintem emiatt a Videoton picit támadóbban fog majd fellépni, rá lesznek erre kényszerülve, emiatt viszont több lehetőségünk és terünk lehet az akcióinkhoz.

Nem számítok szemet gyönyörködtető játékra, és úgy látom, az 50-50 százalék esély ellenére mi leszünk majd a jobbak és a továbbjutók – tette hozzá Jankovic.

Nyerj komoly pénzt a Videoton továbbjutásával – kattints!

1000 szerb a Panchóban? – szinte kizárt

Mint arról beszámoltunk, a Partizan nagyjából 200 fanatikus drukkerére számíthat majd a Pancho Arénában, ennyi (5%) jár ugyanis a vendégcsapatoknak az UEFA előírása szerint a kevesebb mint 4000 fő befogadására alkalmas felcsúti pályán.

Bár a Novosti cikke szerint a különböző fórumokon már azt is lehetett olvasni, hogy végül akár 1000 szerb is bejuthat majd a mini-arénába, erre a lap szerint sincs semmiféle reális esély.

Nikolic: “Nem szépen kell játszani a Partizán ellen, hanem győzni”