Felkészülési mérkőzés, Felcsút

MOL Fehérvár FC–Topolyai SC 3-3 (Futács 12., Elek 29., 65., ill. Siladji 28., 30., Lukic 78.)

Fehérvár: Kovács – Tamás K., Mocsi, Tamás O., Hangya – Berecz, Elek, Huszti – Kovács, Futács, Hodzic (Petrjak, 60.).

Az ausztriai edzőtábort követően ezúttal már Felcsúton lépett pályára a MOL Fehérvár FC, amely a negyedik felkészülési mérkőzésén a szerb élvonal újoncával, a vajdasági Topolyai SC-vel nézett farkasszemet.

A találkozó első nagyobb lehetőségéből rögtön gól született, a 12. percben Kovács István jobb szélről érkező beadását Futács váltotta gólra. A 28. és a 30. perc között aztán gólzáport láthattak a nézők: előbb Siladji lőtte ki a bal felsőt, majd egy szabadrúgást követően Elek helyezett közelről a hálóba, végül pedig ismét Siladji értékesítette a ziccerét – így 2-2-es állásnál érkezett el a szünet.

A második félidő két topolyai helyzettel kezdődött, majd a 60. percben először lépett pályára a fehérváriaknál az előző szezonban a Ferencvárost erősítő Ivan Petrjak. Öt perccel később ismét vezetést szerzett Marko Nikolic csapata, Elek ezúttal fejjel volt eredményes. A Fehérvár-győzelem azonban elmaradt, a 78. percben ugyanis harmadjára is egyenlítettek a vajdaságiak, ezúttal Lukic lőtt az üres kapuba, miután szerelte a cselezni próbáló Kovács Dániel kapust, így 3-3- lett a végeredmény.

Felkészülési mérkőzés, Lendva, Szlovénia

NK Nafta Lendava–Kaposvári Rákóczi FC 3–2

A szlovén második ligában érdekelt NK Nafta Lendava otthonában vívta második nyári félkészülési mérkőzését az NB I-es újonc. A szlovén együttes Facebook-oldalának beszámolója szerint a kétgólos félidei Lendva-vezetést követően 3-2-re kikapott a Kaposvár.

ZMAGA!⚽️ 39', ⚽️ 45' Ploj⚽️ 54' Bizjak

Közzétette: NK Nafta 1903 – 2019. július 2., kedd