Honlapunk is beszámolt arról korábban, hogy Bódi Ádámot és Varga Józsefet is kivásárolná élő szerződéséből a Videoton. Az informális egyeztetések az elmúlt napokban is folytak a felek között, ennek eredményeképp történtek is fejlemények az ügyben: a csakfoci.hu debreceni forrásokból úgy értesült, hogy Bódi Ádám klubváltására komoly esély van, a válogatott szélsőt eladhatja a Loki a fehérvári klubnak.

Más a helyzet a másik kiszemelt Varga József esetében: mint arról beszámoltunk, a védekező középpályásnak egy év múlva lejár a szerződése, így télen akár már előszerződést is köthetne bármelyik klubbal. Úgy tudjuk, hogy Vargát mindenképpen megtartaná a DVSC klubvezetése, ennek eredményeképp az eddiginél jobb feltételeket tartalmazó szerződést kínálnak neki, és van is esély arra, hogy a játékos ezt elfogadja. A Videoton ettől függetlenül is komolyan érdeklődik iránta, Fehérváron sem tettek még le a megszerzéséről, de jelenleg jelentősebb kisebb az esélye annak, hogy Varga a riválishoz igazoljon a nyár folyamán.

Debrecenben egyébként a lehetséges erősítésekről is zajlanak már az egyeztetések: honlapunk a múlt héten beszámolt arról, hogy a ZTE gólkirály-jelöltjét, Daru Bencét vinné a Loki, de felmerült egy korábbi játékos, Laczkó Zsolt leigazolása is, valamint lépéseket tehetnek a fiatal újpesti kapus, Banai Dávid megszerzéséért. (Fotó: dvsc.hu)