A MOL Fehérvár szeretné leigazolni Mahir Emrelit, az azerbajdzsáni válogatott és a lengyel Legia Varsó játékosát – írja az azeri sportnet.az.

A portál értesülései szerint az OTP Bank Liga 4. helyén álló együttes már tárgyalásokat folytat a varsói klubbal. Sajtóhírek szerint a székesfehérváriak 1 millió eurót ajánlottak fel a 24 éves csatár átigazolásáért.

A lap azt írja azonban, hogy a Legia nem szeretne megválni Emrelitől, de egyelőre nem sikerült meggyőzni a játékost a maradásról, így a támadó várhatóan a téli szünetben távozik a lengyel fővárosból. Az azeri játékos viszonya akkor mérgesedett el a klubbal, amikor a Legia-szurkolók a Wisla Plotsktól elszenvedett 0-1-es vereséget követően megtámadták a csapat játékosait, ennek eredményeként Mahir Emreli a fején sérült meg. Az esetet követően a támadó nem jelent meg az edzéseken, így kimaradt a soron következő bajnoki mérkőzés keretéből is.

A 187 centiméter magas Emreli nyáron igazolt Varsóba a Quarabag együttesétől, a neki jutott 15 lengyel bajnokin 2 gól és 1 gólpassz volt a mérlege, összesen pedig 33 tétmeccsen kapott szerepet és 11-szer volt eredményes.

A MOL Fehérvár 17 forduló után 29 ponttal a magyar bajnokság 4. helyén áll és ebből a pozícióból várja a tavaszi folytatást.

NB I: A Vidi vinné a ZTE egyik legjobbját – így áll az ügy