A Vidi a kezdő sípszótól támadólag lépett fel. A 4. percben máris megvolt az első helyzetünk: egy szép támadás végén Nego lőtt 23 méterről, de Stojkovic védett. A fehérváriak sajnos túlságosan kinyíltak: a szerbek egy perccel később öt a kettőben vezethették kapura a labdát, amit ki is használtak, Tawamba lőtte ki 14 méterről a jobb sarkot.

Leandre Tawamba Goal HD – Videoton (Hun) 0… by juniorrosenfeld

Nem sokkal később egyenlíthettünk volna, Lazovic azonban hét méterről mellé helyezett, majd a fejese is pontatlan volt. A 11. percben Henty hibázott el egy nagy lehetőséget, 12 méterről mellé gurított.A 24. percben minden eldőlt: egy szépen kijátszott akció végén Soumahnak öt méterről már csak az üres kapuba kellett gurítania.

Seydouba Soumah Goal HD – Videoton 0-2 Partizan… by billiemccarroll

Két perccel később a játékvezető is nagyot hibázott: Ostojic utolsó emberként lerántotta Suljicot, de csak sárgát kapott, a szabadrúgást Lazovic a sorfalba vágta.A 32. percben Kovácsikról jött ki egy távoli bomba, de szerencsére nem állt ott Partizan-játékos. A 35. percben megint hatalmasat hibázott a Vidi védelme: Jankovic ment el a jobb szélen, középre adott, Djurdevic pedig közelről a kapuba passzolt.

D u r d e v i c G o a l HD by footballgoalshow

A második félidő elején máris megfogyatkozott a Videoton: Djurdjevic elesett Juhász mellett, a bíró pedig második sárgával kiállította a magyar védőt. Az 59. percben ziccert hibázott a Vidi: Nego ment el a szélen, középen érkezett Scepovic, de nagy helyzetben nem találta el jól a labdát.

Ezt követően csak csordogált a mérkőzést, a Partizan nem erőltette a támadásokat, a hazaiak pedig beletörődtek a sorsukba. A végén mégis megkaptuk a kegyelemdöfést: Djurdjevic lépett ki Fiola mellett, és lőtt a rövid alsóba.

A Videoton a belgrádi 0-0 után, itthon csalódást okozó játékkal, simán elbúcsúzott az Európa Ligától.