Mint ismeretes, 2-2-s döntetlennel ért véget a MOL Fehérvár és az Újpest vasárnap esti csatája, ezzel a lilák újabb lépést tettek a bentmaradás felé, a Vidi viszont elköszönhet a bajnoki címtől, ha az FTC győzni tud kedden.

Pátkai Máté, a Vidi magyar válogatott középpályása az M4 Sportnak elismerte, hogy tulajdonképpen eldőlt az aranyérem sorsa, a Ferencváros 11 pontos előnyét aligha lehet már behozni.

Ma kétszer is vezettünk, úgyhogy elég nagy hiba, hogy nem tudtunk nyerni. Egy 18-20 perc alatt meg kellene tudni tartani az előnyünket. Ismételten pontrúgásból kaptunk gólt, ezen javítanunk kell a jövőben. Nem gondolom, hogy mentális problémánk van, ezeket a szituációkat legyakoroljuk, de mindenkinek, személy szerint nagyobb felelősséget kell vállalnia azért, hogy a saját pozíciójában megtegye a dolgát.

Behozható-e a hátrányunk? Ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan…4 forduló alatt 11 pont, nem gondolnám ,hogy behozható. Ahogy egy matektanárom mondta: ennek az esélye nulla, de nem lehetetlen…

– fogalmazott a csatornának.

Pátkai Máté értékelése a Fehérvár–Újpest meccs után

„Ennek az esélye nulla, de nem lehetetlen” – válaszolta egykori matektanára szavaival a fehérvári Pátkai Máté arra a kérdésre, hogy behozható-e még a Ferencváros 11 pontos előnye. 🇭🇺⚽️

Közzétette: M4Sport – 2020. június 14., vasárnap

Carrillo: “Akinek nincs motivációja, el is hagyhatja a klubot”; Feczkó: “El kell gondolkodni”- edzői értékelések