A MOL Fehérvár FC középpályása, Peter Zulj a Ferencváros elleni vasárnapi bajnoki előtt mondta el várakozásait a klubhonlapon.

– Megfelelően készülünk a hétvégi meccsre, nyilván annak tudatában, hogy ez a helyzet nem könnyű most sem a csapat, sem a klub számára – kezdte az osztrák játékost, aki eddig két gólt lőtt a Vidiben. – De folytatjuk a munkát, keményen edzünk nap mint nap, remélhetőleg ez mihamarabbi pontszerzéssel is társul. Nehéz most azt mondani, hogy csapatszinten fejlődünk, ha az eredmények még nem ezt mutatják, de úgy érzem, minden edzésen próbálunk maximálisan teljesíteni, és bár az eredmények még nem ezt igazolják, én optimistán tekintek a jövőbe és hamarosan jönni fognak a győzelmek, elkezdjük gyűjteni a pontokat és ki fogunk lábalni ebből a helyzetből. A csapat mentálisan rendben van, mindenkinek közös a célja, mindenki mindent belead az edzéseken és bár sajnos a múlt heti eredmények nem tükrözték,

biztos vagyok benne, hogy vasárnap egy másik arcát fogja mutatni a csapat. Meg tudjuk mutatni, hogy milyen minőséget képviselünk, milyen a csapatszellemünk és minimum egy pontot szereznünk kell!

Zulj hozzátette, a fehérváriak elsődleges célja most az, hogy végre elkezdjenek mérkőzéseket nyerni, de legalább pontot szerezni, hogy egy kis önbizalmat szerezzenek, jelenleg ez lenne a legfontosabb.

– Vasárnap jó szellemben kell kezdenünk a meccset, teljes szívvel játszani, harcolni minden egyes labdáért és küzdeni egymásért a pályán, megmutatni, hogy mennyire szeretnénk nyerni. Reméljük, hogy ez a végén valóban győzelmet is érhet – zárta a 28 éves játékos.

Hornyák: “Tudtuk, hogy Ádám és Böde ellen csak így nyerhetünk”, Bognár: “A Puskás jobban pörgött” – edzői értékelések