Kisvárda – MTK Budapest 0-2 (Schön 39., Varga R. 52.)

A meccs krónikája percről percre itt!| Beszámoló itt!

Supka Attila (Kisvárda): Számunkra is érthetetlenek a történtek. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink, aztán egy bosszantó hibát követtünk el, így 1-0-s MTK-vezetés volt a szünetben. Próbáltunk segíteni a játékon, de elég gyorsan kaptuk a második gólt a kimaradt 11-es után. Onnantól kezdve a játékunk teljesen szétesett, ez nem a mi napunk volt. Bízunk benne, hogy a hétvégére felfrissülünk és pontokért utazunk Diósgyőrbe. (M4 Sport)

Michael Boris (MTK): – Nagyon nehezen kezdtünk, mert agresszív volt az ellenfél, az első 15 perc nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de aztán feljavultunk, egyre több területet tudtunk találni. Meg is szereztük a vezetést, majd a második félidőben gyorsan betalálhattunk volna ismét. Egy kihagyott büntető benne van a futballban, nem tartottam attól, hogy ez visszavet majd minket, nem egyemberes csapat vagyunk, biztos vagyok abban, hogy Bojan legközelebb nem hibázik majd. Ez sem fogta meg a csapatot, hiszen jött a második találatunk.  Az utolsó 30 percben már kissé visszaállítunk, mert a hazaiak több csatárral próbáltak támadni, de végül kapott gól nélkül zártunk. Szenvedélyesen játszottak a fiúk, sokat tettek a győzelemért. Reméljük, ezzel a győzelemmel visszatértünk a helyes útra, hiszen szeretnénk mielőbb elérni a céljainkat, az Újpest ellen is fontos lenne egy jó eredmény. (mtkbudapest.hu)

(Fotó: mtkbudapest.hu)


MOL Fehérvár – Mezőkövesd 0-0

A meccs krónikája percről percre itt! | Beszámoló itt! 

Márton Gábor (Fehérvár):A teljesítményt látva nem vagyok feszült. Nagyon sokat és remekül dolgozott a csapat. Az első félidő kiegyenlítettebb volt, a második már kevésbé, úgy gondolom, ott már inkább mi érvényesültünk. A gól meg az átütőerő hiányzott kicsit. A második félidő teljesítménye alapján picit közelebb álltunk a győzelemhez. Nyilván mindenkit frusztrált kicsit a két egymást követő vereség, meg akarták mutatni a játékosok, nyerni akartak, emiatt volt némi kapkodás az első félidőben. Ez most nem segít, ide most hideg fej kell. Úgy láttuk jónak, hogy Nikolicsot most ne cseréljük be. Mindenkinek igyekszünk játéklehetőséget adni, most úgy éreztük, Szabó Levente kell a pályára, megvoltak a helyzetei, rendben volt, de most ő sem tudott segíteni. Minden meccsen jól kell játszani, nincs könnyűá találkozó, minden csapat nyerni akar, nem lesz ez más a Ferencváros ellen sem. Stabilnak és higgadtnak kell maradni, a Fradi nem véletlenül első, bár ők sincsenek olyan topformában, amilyenben korábban voltak.

Rosszul bírjuk a nyomást, nem így számoltunk, főleg nem az indulás után, nem értjük, miért volt ez a két vereség.

Ki kell ebből lábalni, minden csapatnál van ilyen. 

Pintér  Attila (Mezőkövesd):Több olyan lehetőségünk volt, amiből gólt szerezhettünk volna.

Sokkal több helyzetünk volt, mint a Fehérvárnak, megnyerhettük volna a mérkőzést, a második félidőben talán lövésük sem volt, el sem jutottak a kapuig.

Jól lezártuk a területeket, a második félidőben bátrabban futballoztunk, sokkal többször eljutottunk az ellenfél kapujáig. Ha a két keretet és költségvetést nézzük, bátran mondhatom, hogy nem mutatkozott meg a különbség. Összességében elégedett lehetek a csapatom teljesítményével, hiszen egy ilyen játékosállománnyal rendelkező Vidi otthonában sokkal közelebb álltunk a győzelemhez. Sajnos ez nem sikerült, de nem vagyunk telhetetlenek. (M4 Sport)