Mint ismert, hatalmas meglepetéssel kezdődött az NB I 2021/22-es szezonjának nyitófordulója, hiszen a 100. élvonalbeli meccsén a Kisvárda idegenben legyőzte a címvédő Ferencvárost.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a szabolcsi együttes a második félidőben egy szépségdíjas találattal szerzett vezetést. Matheus Leoni kapta a labdát, majd gondolt egyet, bal külsővel úgy megrúgta a labdát, hogy az kikerülte Bogdán kezét és bevágódott a bal felső sarokba.

Amikor legutóbb itt játszottam sérülést szenvedtem és a kórházban kötöttem ki. A mostani meccset egészen más miatt vésem be az emlékezetembe, hiszen megszereztem első gólomat a mostani szezonban. Még ettől is büszkébb vagyok arra, hogy ezzel a góllal is hozzá tudtam járni a győzelemhez. Soha nem szereztem még ekkora gólt, nagyon boldog vagyok emiatt, főleg, hogy ilyen győzelmet arattunk ezen a mérkőzésen. De ez már a történelem, mennünk kell tovább – kezdte a meccs utáni értékelését Matheus Leoni, majd a góljáról is szót ejtett.

Ötvös Bencétől kaptam egy átadást, és boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült eltalálnom a labdát. Hihetetlen gól volt, jól indult vele a szezonom. De ez csak a kezdet volt, ugyanolyan keményen kell dolgoznunk, ki kell javítanunk a hibáinkat, hinnünk kell magunkban és egymásban, és akkor a jó folytatás sem maradhat el. A századik meccsét játszotta a klub az élvonalban, ez történelem. Mit mondhatnék? Nagyon boldog vagyok, és ha tartjuk a színvonalat, akkor csak jobb lehet a folytatás is.

Hatalmas meglepetés: 100. NB I-es meccsén a Kisvárda idegenben verte a Fradit