Mint ismert, az NB I 24. fordulójának nyitómeccsén 1-0-ra kikapott hazai pályán a Kisvárda a Puskás Akadémiától, így Supka Attila csapata továbbra is gödörben van, hiszen az elmúlt hat fellépésén ötször szenvedett vereséget, továbbá ez idő alatt csak kétszer vették be az ellenfelek kapuját a szabolcsiak, így a gólszerzéssel is hadilábon állnak.

A csakfoci.hu információi szerint könnyen elképzelhető, hogy

a sorozatos rossz eredmények miatt a kisvárdai vezetők hamarosan változtatásra szánhatják el magukat a kispadon és megválhatnak Supka Attila vezetőedzőtől,

így reménykedve abban, hogy sikerül kimozdítani a csapatot a gödörből. Úgy tudjuk, megvan a lehetősége annak is, hogy a vezetők még megvárják a döntésükkel a hétvégi meccset, de nagy az esélye, hogy még a Honvéd elleni találkozó előtt váltanak.

Az 58 éves szakember tavaly nyáron vette át a Kisvárda irányítását, és egészen a 18. fordulóig nem is volt nagyobb probléma a csapat szereplésével, hiszen ekkor még erőn felül teljesítve a 3. helyen álltak Lucasék, ám az utóbbi hetek eredményei miatt jelenleg már csak hat pont választja el őket a kiesőhelytől.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: