Korábban már beszámoltunk arról, hogy Adrian Mutu ülhet le az NB I-es Kisvárda kispadjára, amely azután üresedett meg, hogy a portugál Joao Janeiro Dunaszerdahelyre szerződött.

Az élvonalbeli idény meglepetéscsapatánál Révész Attila sportigazgató már korábban elismerte, hogy az egykori 77-szeres román válogatott támadó az egyik jelöltjük, majd maga Mutu is úgy nyilatkozott, hogy valóban van esély rá, hogy Magyarországon folytassa edzői pályafutását.

A vasárnapi Kisvárda-MOL Fehérvár (2-1) bajnoki mérkőzésen aztán a volt Chelsea-, Juventus- és Fiorentina-játékos is feltűnt,

a lelátóról nézte meg a találkozót – többek között Révész Attila társaságában -, mintegy megerősítve, hogy nagy valószínűséggel ő lesz majd a Kisvárda következő szakvezetője.

Egyébként a Kisvárdát átmenetileg irányító és a csapatot eddig veretlenül vezető Erős Gábor is tudott Mutu látogatásáról, de nem zavarta a trénert a román kolléga megjelenése.

Mutu edzőként a román Voluntari és FC U Craiova mellett hazája U21-es válogatottját is irányíthatta, de dolgozott Dzsudzsák Balázs egykori klubjánál, az emírségekbeli Al Wahda csapatánál is.

Mutu látogatását egyébként a Kisvárda hivatalos Facebook-oldalán is dokumentálta és interjút is készítenek a szakemberrel: