Remekül kezdett a Kisvárda. A 4. percben egy jobbról érkező szöglet után Cirkovic fejelt 4 méterről a kapuba. A 11. percben a vendégek egyenlíthettek volna, de Kodro közelről fölé bólintott. A 25. percben Melnyik 14 méteres löketét Kovács lábbal védte, az ellentámadás végén pedig Kodro 8 méterről próbálkozott, de Dombó is a helyén volt.

A 22. percben Asani gyönyörű gólt lőtt 19 méterről a jobb felsőbe. Nem sokkal később Nego indította Nikolicsot, Dombó kifutott a tizenhatoson kívülre, de átpattant rajta a labda, így a Vidi támadója könnyedén helyezett az üres kapuba. Közvetlenül a szünet előtt előbb Dárdai, a kipattanó után Nikolics próbálkozását hatástalanította bravúrral Dombó. A ráadásban pedig Melynik távoli bombája ment kicsivel mellé, aztán pedig Leoni fejelt fölé.

A második félidő két Asani-lövéssel kezdődött, de nem talált célt. Az 55. percben úgy tűnt, hogy Makarenko a tizenhatoson belül megrúgta Bumbát, Solymosi azonban nem ítélt 11-est és a VAR sem vizsgálta az esetet. A folytatásban kevés helyzet alakult ki. A 89. percben a hazaiak lezárhatták volna a meccset, Mesanovic 12 méteres lövését azonban Kovács kiütötte.

Győzelmével a Kisvárda két pontra felzárkózott az éllovas Ferencváros mögé, a Fehérvár maradt a negyedik és már négy pont a hátránya  a harmadik Puskás Akadémiával szemben és továbbra is nyeretlen idegenben.

Kisvárda – Fehérvár 2-1 (Cirkovic 4., Asani 22., ill. Nikolics 27.)

Kisvárda: Dombó – Peteleu, Cirkovic, Prenga, Leoni – Melnyik, Asani (Navratil 67.), Simovic, Ötvös (Karabeljov 78.), Bumba (Camaj 78.) – Mesanovic (Kravcsenko 92.)

Fehérvár: Kovács D. – Nego, Fiola, Stopira, Heister – Dárdai (Kovács I., 70.), Szendrei (Lüftner, 26.), Makarenko, Petrjak – Nikolics (Zivzivadze 79.), Kodro

Eldőlni látszik: NB I-es kispadot kap az egyik leghíresebb román focista – már kint volt leendő csapata meccsén