Élete első NB I-es gólját lőtte a hétvégén a Haladás ellen Matija Misic, a Kisvárda magyar felmenőkkel is bíró horvát játékosa. Jó húsz méterről ágyúzott ballal a bal alsóba, csapata 4-1-re győzött, ő szerezte a harmadik találatot. A gólöröm nem lehetett fájdalommentes, mivel Misic a boldog játékosok alkotta kupac alján kapott helyet, de a középpályás a klub honlapjának azt mondta, elviselhető volt.

Azért nem volt az olyan vészes. Nagyon nagy boldogság kerített hatalmába a gólom pillanatában, de ennél is fontosabb, hogy megnyertük a mérkőzést.

Tavaly az NB II-ben háromszor voltam eredményes, a mostanihoz hasonlóan tizenhatoson kívüli lövésekből, de most mégis az élvonalban találtam be, így mondhatjuk, hogy magyarországi karrierem legfontosabb gólját szereztem.

Egy lövés, egy gól

Érdekesség, hogy a korábbi meccseken rendre célba vette a kaput – eredménytelenül –, míg Király Gábort mindössze egyszer kínálta meg lövéssel, s azonnal betalált. Misicset a csatár mögötti tízes poszton játszatja Dajka László vezetőedző, erről a szerepkörről is mesélt a futballista.

“Igazság szerint belső középpályás vagyok, de ott játszom, ahova az edző állít, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tetszik nekem ez a szerepkör.

A csapat meccsről meccsre jobb, sokat fejlődtünk az első bajnoki óta, ráadásul gyönyörű stadionban játszhatunk most már itthon is, remek szurkolók előtt, nagyszerű atmoszférában. Úgyhogy várom a jó folytatást.

Az NB I-ben kilencedik helyen álló Kisvárda vasárnap 15 órától az NB III-as Szolnok vendége lesz a Magyar Kupában. A bajnokságban legközelebb szeptember 29-én, Debrecenben játszik a csapat.