A Kisvárdáról botrányos körülmények között távozott (elszökött, majd kirúgott) Iasmin Latovlevici nem lesz újra a bukaresti FCSB játékosa.

Hiába beszélt arról nemrég a 34 éves román védő, hogy karrierje legszebb éveit a volt Steauánál töltötte, és szívesen magára öltené újra a klub mezét, a fővárosiakkal 2010 és 2015 között hat trófeát is nyert bekk visszatérését a maga szokott módján cáfolta a csapata hírhedt tulajdonosa, Gigi Becali.

Figyelj, apa, mégis mit kezdjek Latovlevicivel? Ő már csak történelem.

Tegyem a kispadra Pantirut (Ionut Pantiru, az FCSB 24 éves bal oldali védője – a szerk.), hogy a 34 éves játsszon helyette? Láttuk, mi történt Rusescu, Tanase vagy Adi Popa visszatérésekor, láttad őket bármit is csinálni? Ezek a játékosok már csak a múltjukból élnek. Köszönöm mindegyiküknek, amit a Steauáért tettek, de engem csak a fiatal játékosok érdekelnek, akikből pénzt is csinálhatok. Mit csináljak egy 34 éves játékossal? – tette fel a kérdést a romániai Prosportnak Becali.

Latovlevicivel az első csapatban 0 pályán töltött perc után bontottak szerződést márciusban Kisvárdán, miután a védő honfitársával, Gheorghe Grozavval engedély nélkül, a szponzorautókkal hagytál el a várost és az országot is a koronavírus-járvány itthoni megjelenenését követően nem sokkal. A CFR Kolozsvárral is hírbe hozott Latovlevici később úgy magyarázta tettét, hogy családja miatt utazott haza Romániába, és egyébként is úgy gondolja, hogy a bontással még segített is pénzügyileg az NB I-es klubbon.