Magyar Kupa nyolcaddöntő, visszavágó

Budapest Honvéd – Siófok 2-1 (Gazdag 11., Baráth 75., ill. Baráth 73. – öngól) – továbbjutott a Honvéd (4-3)

A meccs krónikája percről percre itt!

Supka Attila (Bp. Honvéd):Ismét megnehezítettük a saját dolgunkat, csakúgy, mint az egy héttel ezelőtti meccsen. Sajnos megint az utolsó percekben tudott egyenlíteni az ellenfél. Nem úgy játszottunk, ahogy az elején elterveztük, három-négy helyzetünk is volt, hogy nagyobb előnyre tegyünk szert. A cseréink sem úgy sikerültek, és a váltás is visszavetette a csapat előrejátékát. Célunkat elértük, három napunk van, hogy rendbe szedjük a sorokat a szombati bajnokira, majd hétfőtől a következő kupameccsre készülünk.

Varga Attila (Siófok):

Az első félidőben ritmustalanok voltunk, nem találtuk a saját játékunkat, és senkit sem akarok megsérteni, de a játékvezető sem állt a helyzet magaslatán. A mezőnyben nem kellett volna szétfújni a meccset, és akkor talán színvonalasabb lett volna az egész találkozó.

A második félidőben azt a csapatot láttam, amelyik a felkészülés alatt megvalósította azt, amit gyakoroltunk végig. Feljebb toltuk a védekezésünket, és ennek meglett az eredménye, még akkor is, ha csak öngólból is tudtunk egyenlíteni. Úgy küldtem ki a csapatot a találkozót megelőzően, hogy nyerni akarunk és tovább akarunk jutni.

Ez a harciszellem megvolt a csapatomnál, a meccslabdák is megvoltak a hosszabbításhoz, de a szombati meccset megelőzően nem biztos, hogy örültem volna neki.