Korábban beszámoltunk róla, hogy a Budapest Honvéd alkalmazásában álló korábbi PSG- és Liverpool-csatár, David N’Gog neve felmerült, mint a vietnami első osztályú Ho Chi Minh City FC téli érkezője.

Egy szurkolói fotó tanúsága szerint a támadó el is utazott az ázsiai országba, hogy a szóban forgó csapatnál próbajátékon vegyen részt, és  tárgyaljon.

David N’Gog a Ho Chi Minh City FC szerelésében egy helyi szurkolóval.

A vietnami Fox Sports ugyanakkor jelezte, az orvosi vizsgálat megállapította N’Gognál, hogy a támadó nem megfelelően épült fel egy korábbi súlyos keresztszalag-sérüléséből, így kiemelt sérülésveszélynek van kitéve a helyiek játékstílusát, és a pályák minőségét is figyelembe véve.

A portál hozzáteszi, a klubelnök Nguyen Huu Thang ennek ellenére is ajánlott egy féléves szerződést a 30 éves francia játékosnak, ám ő és az ügynökei nem mentek bele egy ilyen rövidtávú egyezségbe.

A csatár a történtek után visszatért Magyarországra, és pénteken ismét a Honvédnál jelentkezett edzésre, ami a klub hivatalos oldalán közzétett videón is jól kivehető.

N’Gog 2018-ban igazolt két évre a kispesti együtteshez, melynek színeiben eddig 41 meccsen 15 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

Egy másik NB I-esnél is bepróbálkoztak

A csakfoci.hu információi szerint az egyezség kútba esése után a vietnami csapat felkereste a Puskás Akadémia nyáron igazolt támadóját, David Vaneceket is, ám a felcsúti csapat nem volt hajlandó elengedni a 28 éves cseh labdarúgót, akinek szerződése 2021-ig szól.