TABELLA: Az NB I állása itt!

“Így nagyon nehéz játszani”

Mint ismeretes, a Videoton már a 3. percben vezetést szerzett a Honvéd elleni szombati rangadón, de a címvédő végül pontot tudott szerezni Felcsúton (1-1).

Eppel Márton, a kispestiek gólkirálya és magyar válogatott támadója a DIGI Sport híradójának nyilatkozott.

A Videotont nagyon-nagyon erősnek érzem, most a Fradi is megerősödött nagyon. De a csapatunk jó lehet, ha összeállunk, és nem kapunk ilyen hülye gólokat a meccsek első perceiben. Mert így nagyon nehéz játszani. Jó lett volna nyerni, ott volt a lábamban egy nagy lehetőség, nem éreztem, hogy jön mögöttem a gyerek, azt hittem, hogy simán be tudom passzolni. De jövő héten nyerni kell, ki kell javítanunk az előző meccseket  – nyilatkozta a csatár.

Eppel szerint egyelőre felesleges címvédésről beszélni.

Két teljesen más csapatról van szó, de még nagyon sok hátra van. De mindig bajnokcsapatként lépünk pályára, mindig győzni akarunk, ma is győzni akartunk. Úgy érzem, a második félidőben ezt lehetett látni. Az elsőben is hajtottunk, de a másodikban még nagyobb nyomást gyakoroltunk az ellenfél kapujára. Úgy érzem, idén is jól fogunk tudni teljesíteni, csak még jobban össze kell állnia a csapatnak – tette hozzá.

Videoton: Nincs hullámvölgy

A fehérváriak nem tudtak visszavágni a tavaszi aranymeccsen elszenvedett vereségért, az okokat Fiola Attila is kereste.

Sikerült gyorsan megszerezni a vezetést, jó lett volna utána növelni az előnyt, volt két-három lehetőségünk, egy kapufánk is. Aztán kaptunk egy szögletből egy gólt, onnantól kezdve, a második félidőben nem tudtuk rendezni a sorokat. Ez egy ikszes meccs volt.

A válogatott védő szerint a fehérvári csapat – annak ellenére, hogy a legutóbb két meccsén csak egy pontot szerzett – nincs hullámvölgyben, sőt erősebb, mint az a Videoton, amely legutóbb ezüstérmet nyert.

Sokat fejlődött a csapat, jobban támadunk, támadóbb futballt játszunk, a befejezéseken kellene még javítani. Ha 1-0-nál berúgjuk a helyzeteinket, akkor már 2-0, eldőlt a mérkőzés, ehelyett kaptunk egy gólt.

A Videoton jövő szombaton Diósgyőrbe látogat, a Honvéd pedig a Vasast fogadja.