Az őszi szezon közben többször felmerült, hogy a Honvéd menesztheti vezetőedzőjét, Horváth Ferencet. A csapat az elmúlt időszakban vegyes eredményeket produkált, ismét felvetődött a hazai sajtóban, hogy a januári felkészülést már nem Horváthtal kezdheti meg a kispesti együttes. Honlapunk kedden számolt be arról, hogy ezúttal sem lesz váltás a Honvédnál, a tavaszi szezont is Horváth Ferenccel kezdi meg az NB I-es gárda.

Értesüléseinket Kun Gábor, Honvéd ügyvezetője szerda délelőtt megerősítette a klubhonlapnak adott évértékelő interjújában.

Az edzői stáb folytatja a munkát, azonban a keretben várhatóak változások. Elkezdődtek a tárgyalások a kiszemelt játékosokkal, de helyet is kell teremteni nekik, így természetesen távozók is lesznek. Fontos, hogy akik érkeznek, azok nemcsak játékban hanem mentalitásban is hozzá tudjanak tenni a csapathoz. Akik pedig maradnak, azok még jobban becsüljék meg, hogy a Honvédban játszhatnak – kezdte a honvedfc.hu-nak Kun Gábor, aki azt is elmondta, mi lehet a céljuk a jövőre vonatkozóan – Mindenképpen eredményesebb félévet szeretnénk zárni a tabella első felében és a kupában is szeretnénk újra nagyot alkotni.

Kun arra is rávilágított, mi mindenben kell javítaniuk a következő esztendőben.

Természetesen sok mindenen. Viszonylag rendben vagyunk a lőtt gólok számában, viszont nagyon sokat kaptunk, így ezen mindenképpen változtatnunk kell. Több mérkőzés is volt, amelyet nyert helyzetből engedtünk ki a kezünkből, rengeteg pontot vesztettünk így. Stabilabb játékot szeretnénk látni, ahol nincsenek ekkora ingadozások mérkőzésen belül. Nagyobb fegyelmet és kötelességtudatot várunk el a csapattól és a stábtól, ehhez pedig meglesznek a szükséges eszközök.

Két éve még a Bayern ellen játszott a BL-csoportkörben, most a Honvéd igazolhatja le – sajtóhír