A Budapest Honvéd nyári igazolásai közül kiemelkedett az őszi szezonban a 2-szeres szerb válogatott támadó, Nenad Lukic, aki 17 meccsen 12 gólt és 2 gólpasszt jegyzett eddig az NB I-ben. A sportskog információi szerint pedig könnyen elképzelhető, hogy télen újabb szerb játékossal erősíti meg keretét a kispesti együttes – írja a mozzartsport.com.

A portál úgy tudja, hogy a Honvéd kiszemelte a Dejan Stankovic vezette

Crvena Zvezda támadóját, Aleksa Vukanovicot, akinek a szerződése december végén jár le, így szabadon igazolhatóvá válik.

A támadósor mindkét szélén és közepén is bevethető játékos három évvel ezelőtt került a Crvenához, amelynél az első szezonjában hat, a másodikban pedig három gólig jutott, a most futó szezonban pedig csupán négy meccsen lépett pályára és nem talált be, összesen pedig három bajnoki cím részese volt.

Vukanovicnak nemzetközi tapasztalata is van, a 2019/20-as idényben oroszlánrészt vállalt a BL-főtáblára jutásból, a csoportkörben pedig négy meccsen is lehetőséget kapott, a Bayern München, a Tottenham és a Olimpiakosz ellen is játszott, míg a 20/21-es kiírásban az Európa Liga-csoportkörben lépett pályára négyszer.

Döntöttek Horváth jövőjéről: “Nagyobb fegyelmet és kötelességtudatot várunk el”- így változhat a Honvéd kerete a télen