Mint ismert, kis híján összejött a Honvédnak a bravúrpont a Fradi ellen, ám Uzuni 92. percben szerzett gólja végleg eldöntötte a találkozó sorsát. A lefújás után Baráth Botond, a kispestiek csapatkapitánya nem rejtette véka alá az érzéseit.

Megint összeraktuk a taktikát, jól működött, amit egész héten gyakoroltunk és megint a végén b.sztuk el, rendkívül dühítő így kikapni. Kompaktak voltunk, jól zártunk, a Fradinak csak a beadások után voltak kisebb helyzetei. Az elején volt egy nagy mentésünk, utána nem volt komolyabb hazai lehetőség. Igaz, a labdakihozatalok nem mentek tökéletesen, nem tudtunk annyit előre játszani, amennyit szerettünk volna, de amit csináltunk, azt jól csináltuk. Ami a gól utáni perceket illeti, az már veszett fejsze nyele, mindegy, hogy egy nullra, vagy kettő nullra kapsz ki, sajnos kevés időnk maradt, nem tudtunk már egyenlíteni.

Nem tehetjük meg, hogy hibázzunk, ez nem fér bele, és szerencsénk sincs, hogy esetleg az ellenfél hibázzon. Az ősz is megmutatta, egy pillanatra sem lankadhat a koncentráció – tette hozzá a honvedfc.hu-nak a 29 éves védő.

A Honvéd 17 forduló alatt 20 megszerzett ponttal a 8. helyen telel a tabellán.

Az Újpest önverése; “Fradi, Vidi, Puskás? Köszönőviszonyban sem vagyunk ezekkel a klubokkal”- így látták az edzők