Negatívan vagyok feltüntetve Magyarországon különböző okok miatt. Nagyon nehéz megvédeni magunkat, úgyhogy én igazából nem is szeretném, mert úgyis mindenki azt hisz el, amit akar. Tökmindegy ki mit olvas, vagy mit hall. Szerintem az a mérvadó, aki testközelből ismer engem, és akivel napi kapcsolatban vagyok, valószínűleg tudják mi az igazság. Igazából csak a játékommal tudom megvédeni magam, és a jövőben is erre szeretnék törekedni, hogy ez megvalósuljon – kezdte Ugrai Roland az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában. – Az egyik szívfájdalmam volt, amikor az a hír terjedt rólam, hogy megbuktattam Bódog Tamást. Közben tényleg nagyon jó kapcsolatot ápolok vele, és a mai napig folyamatosan beszélünk. Görögországban is úgy volt, hogy kijön hozzám, azonban neki volt egy elfoglaltsága, amiért nem tudott kiutazni. Nagyon-nagyon kedvelem, és nagyon sokat köszönhetek neki, úgyhogy elég, ha ennyit mondok erről a történetről.

Az 5-szörös magyar válogatott támadó 2018. szeptembere és 2020. februárja között a görög élvonalbeli Atromitosz együttesénél játszott, ahol 24 mérkőzésen 5 gólt, és egy gólpasszt jegyzett.

Nagyon pozitívan éltem meg a görögországi kalandot, leszámítva a sérülésemet, ami miatt egy ideig nem játszhattam. De önmagában a légióskarrier nagyon jó emlékeket ébreszt bennem. A sérülésemből nehezen tértem vissza, de nagyon pozitív emlékeim vannak – folytatta a támadó.

Ugrai elmondta, több ajánlata is volt a télen, de a Honvéd volt a legkitartóbb kérője.

Külföldről volt egy-két komolyabb megkeresés, de tudni kell, hogy nem játszottam rendszeresen, így nem én voltam az első számú jelöltje a szóban forgó csapatoknak.

Volt egy-két kisebb csapat, ami viszont engem nem érdekelt. Magyarországról volt több megkeresésem, és a Honvédot ismerem, ők bizonyultak a legkitartóbbnak.

Lanzafame személye nagyon vonzó, hiszen egyik legjobb játékosról beszélünk. Nagyon várom már, hogy fogunk együtt játszani, ha a mester is úgy dönt.

Végül a céljait is felvázolta.

Támadó vagyok, a statisztikák azok nagyon fontosak. Inkább a teljesítményemre összpontosítanék, hogy a cselek, a helyzet kialakítások meglegyenek. Szerintem lehet, hogy többet ér az, hogyha kialakítok három-négy olyan helyzetet, amiből a tárak gólt tudnak rúgni, minthogy egyedül rúgok gólt. Voltak nehéz periódusok a karrieremben, azonban motivált vagyok, és szeretnék segíteni a csapatnak.