A hazaiak ezt az esetet vitatták a mérkőzést követően: az FTC elefántcsontparti csatára, Franck Boli a 90. percben nyújtott lábbal találta el a ZTE kapusát, Demjén Patrikot, akinek a keze sérült meg az esetnél.

Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, a ZTE-FTC bajnoki 90. percében, még 1-1-s állásnál a vendégek támadója, Franck Boli csúnyán beleszállt Demjén Patrik kapusba, nyújtott lábbal találta el a labda helyett a kapujából kiugró hálóőrt.

Boli kapusra veszélyes érkezése

Boli a győzelem reményében nemcsak a maga, hanem a ZTE kapusának testi épségét sem kímélte.Szerinted is a sárga lap volt a jogos ítélet a Fradi-támadójának Demjén elleni mozdulata után?

Közzétette: M4Sport – 2019. szeptember 22., vasárnap

A csatár sárga lapot kapott Solymosi Péter játékvezetőtől, de a látottak alapján a piros sem lett volna meglepő. Demjénnek a keze sérült meg az esetnél, ápolni is kellett, majd így védte végig az utolsó perceket, így a Ferencváros győztes gólját hozót is.

A kiállítást hiányolta a találkozót követően a hazaiak szakvezetője, dr. Dobos Barna is:

Visszanézném azt a szituációt, ahol Boli beleszállt Demjénbe, láttam a kapusunk kezét is, szerintem piros lapot ért az a szituáció – fogalmazott mérkőzés utáni nyilatkozatában a szakember.

Te mit gondolsz az esetről? Szavazz!

PIROS LAPOT ÉRT BOLI BELÉPŐJE?

IGEN, egyértelmű.
NEM, elég volt a sárga is.