I. félidő:

Kiegyenlített játékkal és több mint 10 ezer szurkoló előtt kezdődött meg az újonc ZTE és a címvédő, a hét közben, a barcelonai Európa Liga-csoportmeccsen bravúros pontot szerző Ferencváros a 2. fordulóból elhalasztott bajnokijának pótlása. A két csapat 7 év után játszott újra egymás ellen az NB I-ben.

A hazaiak nem szorultak be, beadásokkal is próbálkoztak, s bár a 17. percben kényszerű cserét kellett végrehajtaniuk, a 19.-ben Stieber emelése után Radó került helyzetbe, Dibusz pedig szögletre mentett.

A játékrész felétől aktívabbá vált az FTC, de ekkor is megvoltak a hazaiak kisebb lehetőségei, egy ízben pedig hibásan állították meg lesen Radót – igaz, kihagyta a helyzetet. A félidő hajrájában a hazaiak kapusa volt többet munkában, Civic beadása, majd Varga lövése után tisztázott Demjén Patrik.

A 44. percben aztán megszerezte a vezetést a Zalaegerszeg: Tamás bal oldali passza után Ikoba fordult be remekül két védő (Blazic és Frimpong) között, majd ziccerben nem hibázott, Dibusz csak beleérni tudott a lövésébe (1-0).

A ZTE csatárának villanásával hátrányban az FTC

A Fradi védői nem tették ki az 5️⃣0️⃣-nel behajtani tilos táblát!Ikoba villanásával⚡️ vezet teltházas meccsen az újonc ZTE FC Zalaegerszeg a címvédő ellen.A folytatás itt: http://bit.ly/2V97C5q

Közzétette: M4Sport – 2019. szeptember 22., vasárnap


II. félidő:

A szünetben egyik csapat sem cserélt, a vendégek azonban nagy elánnal jöttek ki, és a kapuja elé szorították a ZTE-t. Nem volt meg viszont a kellő átütőerő a játékukban, így igazi helyzetekig nem jutottak el.

A 65. percben aztán büntetőt rontott a Fradi: Haratin lőtt, Hudák kezéről lepattant a labda, a játékvezető pedig – jogosan – tizenegyest ítélt, ezt azonban Varga Roland a felső lécre lőtte.

Varga Roland kihagyja a tizenegyest

Óriási egyenlítési lehetőséget puskázott el a Fradi Zalaegerszegen: Varga Roland a lécre bombázta a jogos 11-est.

Közzétette: M4Sport – 2019. szeptember 22., vasárnap


A 73. minutumban Lovrencsics 23 méteres lövését a jobb alsónál ütötte szögletre Demjén, majd felváltva támadtak a felek: a zöld-fehérek az egyenlítésért, a hazaiak az ellentámadásaiknál a második gólért mentek előre. Végül az 1-1 jött össze a 2-0 helyett: a 87. percben, egy szöglet után a nem sokkal korábban beállt Leandro elé csúsztattak, aki 4 méterről a hálóba pofozta a labdát (1-1).

Leandro egyenlítőgólja

Közzétette: M4Sport – 2019. szeptember 22., vasárnap

És ezzel még nem volt vége! A rendes játékidő letelte előtt nem sokkal Boli csúnyán beleszállt Demjén kapusba, de megúszta a piros lapot egy sárgával. A 92. percben aztán balról jött egy beadás, amelyet egy másik csere, Tokmac szelidített meg, majd estében a kapuba lőtt (1-2), eldöntve a mérkőzést.

A Fradi győztes gólja Zalaegerszegen

A Ferencvárosi Torna Club megfordította a ZTE elleni meccset a hajrában.A 87.-ben Leandro egyenlített, majd a hoszabbításban Tokmac emelgetett addig, míg a hálóba küldte a labdát.részletek: http://bit.ly/2IhdaWv

Közzétette: M4Sport – 2019. szeptember 22., vasárnap


A Ferencváros – egy mérkőzéssel kevesebbet játszva – fellépett az OTP Bank Liga 3. helyére, megelőzve a Puskás Akadémiát és a DVSC-t is.

OTP Bank Liga, 2. forduló, elhalasztott mérkőzés:

ZTE – Ferencváros 1-2 (Ikoba 44., ill. Leandro 87., Tokmac 92.)

A meccs minden fontos pillanata percről percre itt!

ZTE: Demjén – Bolla, Lesjak, Bobál D., Tamás K. – Mitrovic, Golodiuk (Hudák, 17.) – Radó (Barczi, 81.), Bedi, Stieber Z. – Ikoba (Grumic, 70.)

FTC: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Frimpong, Civic – Haratin (Leandro, 81.), Csonka – Zubkov (Tokmac, 61.), Boli, Varga R. – Szignyevics (Priskin, 76.)