Hajnal Tamást németországi pályafutásáról és volt klubja, a Schalke idénybeli mélyrepüléséről, illetve kieséséről is kérdezték a német SportBildben.

Szóba került azonban a Ferencváros is, a sportmenedzser arról nyilatkozott, hogy a zöld-fehérek melyik tehetségében látja a legnagyobb potenciált, olyan képességeket, amelyek akár a Bundesligába is elvihetik majd.

Nem akarok elhamarkodottan dicsérni egy játékost sem, de Redzic Damir személyében olyan óriási csatártehetségünk van, akinek megvan az esélye a képességei alapján, hogy a Bundesligábába is kikerüljön majd. Ragyogó technikája van, gyors, mint a nyíl, kiválóan cselez, a kapu előtt pedig igazán hidegvérű. Ugyanakkor védekezésben és taktikai fegyelemben van még hová fejlődnie, mi pedig ezeket is figyelembe véve igyekszünk őt felépíteni az első csapat számára, és remélhetőleg a következő lépése már valamelyik topliga felé vezet majd – mondta az FTC 18 éves támadójáról a korábbi válogatott középpályás.

Redzic Damir az előző idényben összesen két NB I-es találkozón kapott egyelőre szerepet, összesen 13 perc erejéig, de az NB III-as második csapatban 24 találkozón 10 gólt szerzett.

Stöger a Fradinál: “Ne higgye azt egyik szurkoló sem, hogy mindig csak támadni fogunk” – újra a csoportkör a cél