I. félidő:

Az igencsak felforgatott összeállításban pályára lépő FTC két beadással veszélyeztetett az első percekben, válaszként a Puskás Akadémia két lövéssel jelentkezett, előbb Henty durrantott 20 méterről a léc fölé, majd Vanecek 12 méteres kísérleténél Grófnak kellett nagyot védenie. Nem sokkal később megint a cseh támadó találhatott volna be, de Botka szorításában a jobb kapufa mellé lőtt.

A 13. percben aztán a Fradi került előnybe: a fiatal Radics – akit nem sokkal később le is cserélt edzője – hibája után Priskin lépett volna ki egyedül, Hadzsijev elkaszálta – Berke előnyszabályt alkalmazott -, de a labda Spirovski elé került, a kilenc hónap után visszatérő középpályás pedig parádésan tekert a kint álló Hegedüs fölött-mellett a kapuba (0-1).

Puskás Akadémia-Ferencváros 0-1

Radics Márton nagy hibáját azonnal kihasználta a Ferencvárosi Torna Club. Sztefan Szpirovszki egy gyönyörű megoldást választott és szerezte meg a vezetést a zöld-fehéreknek Felcsúton.⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/2MCcIFT

Közzétette: M4Sport – 2019. augusztus 25., vasárnap

A 17. percben Hadzsijev adta el a labdát, Priskin Varga elé tálalta azt, a szélső aztán 16-ról lőtt is, de Nagy szépen blokkolt. A 25. percben Meissner mellett esett el Varga, aki 11-est szeretett volna, de néma maradt a síp. A 29. percben Spirovski indítása után Varga nagy sprinttel érte el a labdát, majd balról be is adott, Priskin pedig 10 méterről kevéssel fejelt a bal kapufa mellé.

A 40. percben aztán jött a hazai egyenlítés: Civic hibája után Vanecek még luftot rúgott, érkezett azonban Sós, aki 14 méterről a léc alá zúdította a labdát (1-1).

Puskás Akadémia-Ferencváros 1-1

Civic könnyelmű passzára lecsapott a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, majd David Vanecek lufijának köszönhetően Sós Bence elé került a labda, aki könyörtelenül a Ferencvárosi Torna Club kapujába bombázott.⚽️Félidő: Puskás Akadémia–Ferencváros 1–1Élő közvetítés: http://bit.ly/2MCcIFT

Közzétette: M4Sport – 2019. augusztus 25., vasárnap

II. félidő:

A 49. percben az első félidőben picit láthatatlan Bőle jobbról tekert remekül, alig a jobb kapufa mellé. Beleért egy védő is, talán góltól mentve meg csapatát.

Az 57. percben aztán jött a nagy fordulat. Gróf ütötte el a kilépő Knezevicet, Berke habozás nélkül 11-est ítélt, a sértett pedig magabiztosan lőtte be a büntetőt, már a felcsútiaknak vezetést szerezve (2-1).

Puskás Akadémia-Ferencváros 2-1

Szerető Krisztofer eladott labdájából indult a Puskás Akadémia támadása, majd Gróf Dávid a tizenhatoson belül buktatta Josip Knezevicet, aki a megítélt tizenegyest nem hibázta el.⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/2MCcIFT

Közzétette: M4Sport – 2019. augusztus 25., vasárnap

A 60. percben megint betalált a Puskás, de Henty közben kezezett. Szergej Rebrov csatába dobta Isael, Lovrencsicset és Bolit is, de mégis jött a harmadik felcsúti gól. A 77. percben, Henty bal oldali beadása után Vanecek mellel tette le a labdát a csereként beállt Urblíknak, aki 15 méterről a léc alá lőtt, eldöntve a bajnokit (3-1).

És ezzel még nem volt vége: Urblík előbb becsapta egy csellel Frimpongot, majd estében emelte át a kapujából kifutó Grófot. Gyönyörű találat volt (4-1)! A hazaiak végül 4-1-re győztek, a címvédő első vereségét szenvedte el a bajnokságban és nem a legjobb hangulatban készülhet majd a litván Suduva elleni EL-playoff visszavágóra.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Puskás Akadémia – Ferencváros 4-1 (Sós 40., Knezevic 58. – 11-esből, Urblík 77., 84., ill. Spirovski 13.)

PAFC: Hegedüs L. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Nagy Zs. – Radics, Van Nieff, Sós B. – Knezevic – Vanecek, Henty

FTC: Gróf – Botka, Frimpong, Leandro, Civic – Spirovski, Ihnyatenko – Varga R., Bőle, Szerető – Priskin

Rebrov kiakadt a játékosaira: “Néhányan dühösek rám, mert nem játszanak annyit”

Az OTP Bank Liga állása: