Ahogy arról beszámoltunk, a Ferencváros a harmadik téli felkészülési mérkőzésén 3-1-re nyert a spanyol harmadosztályban szereplő Algeciras ellen Marbellán. A zöldek második gólját az a Redzic Damir szerezte, akivel a múlt nyáron kötött profi szerződést az FTC az után, hogy még 2017-ben leigazolta a PMFC-től.

A 17 éves támadó középpályás először volt eredményes az első csapatban.

Ez volt az első gólom a felnőttcsapat színeiben, nagyon örülök neki. Vécsei Bálint passza után befelé cseleztem, majd sikerült a hosszúba elrúgnom a labdát, nagyon jó érzés volt, amikor láttam, hogy bement, és az is, hogy utána mindenki gratulált. Ráadásul pont itt, az edzőtáborban sikerült… Innen csak felfelé szeretnék menni! – mondta a fiatal futballista a fradi.hu-nak.

Redzic alapvetően a harmadosztályban szereplő FTC II-t erősíti, ám az őszi teljesítményének köszönhetően több más kortársával együtt kiérdemelte a lehetőséget, hogy Szergej Rebrov meghívja a felnőttek spanyolországi edzőtáborába, és együtt készüljön a BL-csoportkört is megjárt kerettel.

Nagyon jól érzem itt magam – mondta az edzőtáborral kapcsolatban a tini. – Profikkal vagyok körülvéve, jó, hogy testközelből is megtapasztalhatom, hogyan gyakorol a csapat az edzéseken, illetve hogyan készül a meccsekre. Mindenben támogatnak a csapattársak, boldog vagyok, hogy itt lehetek.

Redzic gólja és az összefoglaló:

Felkészülés: Négygólos meccset játszott a Fradi a spanyol kiscsapattal – videó