Mint ismeretes, a Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott a CSZKA Moszkva ellen az Európa Liga H-csoportjában. A találkozó után a zöld-fehérek vezetőedzője, Szergej Rebrov értékelte a látottakat.

Szervezetten játszottunk, főleg a védelemben, ebből tudtunk helyzeteket kialakítani, de látni kell, hogy BL-szintű csapat ellen játszottunk, mégis akár három pontot is hazavihettünk volna – mondta a hazaiak trénere, Szergej Rebrov Sport TV kamerája előtt. – A szurkolók is elégedettek lehetnek a játékunkkal, hiszen a CSZKA-val játszottunk, nem az NB I-ben.

Nagyon magas szintű az Európa Liga, a Fradinak is nagy öröm, hogy ilyen szinten játszhatunk. A továbbjutási esélyeket viszont nem szabad latolgatni, minden meccshez úgy kell hozzáállni, hogy nyerni akarunk.

Az ukrán tréner a sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva beszélt a Fradi további EL-esélyeiről is.

A Ferencváros tizenöt év után szerepel újra a csoportkörben, ezért szerintem még nem érdemes továbbjutási esélyekről beszélni. A célunk, hogy pontokat szerezzünk, jól játsszunk, győzelemre játszunk a folytatásban is, majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég – idézte a szakember szavait a fradi.hu.

EL: A Fradi ikszelt a CSZKA-val, durván kiütötték a Ludogorecet – videó