Ahogy arról beszámoltunk, a bolgár Ludogorec a Tsarsko Selo elleni nyítóbajnokin magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott, így sikerrel hangolt a Ferencváros elleni BL-visszavágóra.

A 2-1-s budapesti vereség alkalmával a bolgároknál csak a kispadon kapott helyett a román válogatott támadó, Claudiu Keserű, aki a bajnokin viszont már kezdő volt és duplájával el is döntötte a találkozót.

A csatár remek visszatérése és góljai ellenére meglehetősen óvatosan fogalmazott az FTC elleni második mérkőzésről beszélve.

Nem könnyű a szezon elején háromnaponta pályára lépni, de szerintem úgy nagyjából tíz nap múlva már optimális formában leszünk már. Nagyon fontos volt, hogy megnyerjük az első bajnoki meccsünket, mint ahogy fontos volt a Szuperkupa-döntőn aratott sikerünk is. Nagyon veszélyes lehet viszont, ha gyorsabban akarsz táncolni, mint ahogy a zene szól. El kell felejtenünk, ami most történt és csak a következő találkozóra szabad koncentrálnunk. A Ferencváros egy kőkemény ellenfél, ez már kiderült, az eddigi legfontosabb meccs vár ránk. Készen kell állnunk. Én pedig mindig a pályán akarok lenni – fogalmazott a 32 éves, nagyváradi születésű 35-szörös román válogatott játékos, aki 2017-ben és 2018-ban is bolgár gólkirály lett, az előző idényben pedig a második helyen végzett a mesterlövészek listáján.

BL: Így akarja kiejteni a Fradit a Ludogorec edzője – duplával tért vissza a román gólvágó a győztes bajnokin