A Tsarsko Selo elleni nyítóbajnokin magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott a Ludogorec Bulgáriában, így sikerrel hangolt a Ferencváros elleni BL-visszavágóra.

A 2-1-s budapesti vereség alkalmával a bolgároknál csak a kispadon kapott helyett a román válogatott támadó, Claudiu Keserű, aki a bajnokin viszont már kezdő volt és duplájával el is döntötte a találkozót.

A budapesti kezdőcsapathoz képest több helyen is változtattak a razgradiak, Keserű mellett bekerült például a csapatba három brazil (a kapus Renan, illetve Cicinho és Forster), miközben a Groupama Arénában kezdő izraeli Biton, Iliev kapus, Negyalkov és Lukoki is kispados volt, az itteni gólszerzőjük, a lengyel Swierczok pedig a keretbe sem került be ezúttal.

A szombati mérkőzést követően Sztojko Sztojev, a Ludogorec vezetőedzője már a Fradi elleni visszavágóról is beszélt a győzelmet értékelve.

Elégedett vagyok az eredménnyel és a második félidőben mutatott játékkal. Nem lebecsülve a Tsarskót, az első félidőben túl nyugodtan futballoztunk, a fordulás után viszont már jobb volt a teljesítmény, gyorsabban járattuk a labdát, sok helyzetet dolgoztunk ki a kapu előtt. Egy nehéz visszavágó előtt állunk a Bajnokok Ligájában, egy kulturáltan futballozó ellenféllel szemben, a legjobbunkat kell nyújtanunk, hogy kiejtsük a magyarokat. Az első találkozón túl sokszor átadtuk a kezdeményezést nekik, most nekünk kell majd irányítanunk és a labdát birtokolnunk, agresszívabban kell játszanunk és több lehetőséget kell kialakítanunk – fogalmazott a tréner.