A tavaszi idényből eddig eltelt három forduló alatt egy győzelem, egy döntetlen, és a hétvégi, debreceni vereség (1-2) a Ferencváros mérlege, a megszerezhető kilenc pontból pedig mindössze négyet gyűjtött be a listavezető. Kubatov Gábor nem erre számított.

Nem lehetünk elégedett ezzel a teljesítménnyel! Mindannyian azt reméltük, hamarabb áll össze a csapat. Sok új játékos érkezett a télen, akinek a beépítése, most úgy tűnik, nem egyszerű. Jól tudtuk, jól tudjuk, nagyon nehéz bajnokságot nyerni. Biztos vagyok benne, hogy meg fogunk izzadni minden egyes pontért, ahogy meg fogunk szenvedni azért a harmadik csillagért, a harmincadik bajnoki címért, de talán éppen ez teszi értékessé.

A megszerzett pontok száma sem elegendő, de a mutatott játék miatt se lehetünk elégedettek, megértem a szurkolóinkat, ha most csalódottak. Sokkal többet vártam a tavaszi mérkőzésektől, nagyon bíztam abban, hogy az ősz óta eltelt idő alatt, beleértve a kéthetes törökországi edzőtábort, és az igazolásokat is, már legalább részben összeáll a csapat karaktere, és sokkal hamarabb viszontláthatunk valamit abból az építkezésből, ami ahhoz vezet, hogy a nyáron a korábbi éveknél eredményesebbek lehessünk a nemzetközi porondon is.

Végső soron ugyanis a bajnoki cím megszerzése mellett továbbra is ez a fő célunk – nyilatkozta a FradiMédiának a klubvezető.

A Ferencváros elnöke arról is beszélt, hogy a szurkolók a debreceni mérkőzést (1-2) követően hangot adtak az elégedetlenségüknek.

Teljes mértékben megértem a szurkolóink elégedetlenségét, még egyszer mondom, én magam is sokkal többet vártam a csapattól a látottaknál. Az egész klub nevében nagyon köszönöm a drukkereknek, hogy ennyien elutaztak ilyen messzire is, és fantasztikus hangulatot teremtettek, a mérkőzés alatt folyamatosan buzdították a játékosokat és a végén természetesen elmondták a véleményüket a látottakról, de ez így korrekt. Egyúttal azt szeretném kérni tőlük, hogy továbbra is tartsanak ki a csapat mellett, mert egyrészt nagy szükség van a támogatásukra, másrészt meggyőződésem, hogy a befektetett munka meg fogja hozni a kívánt eredményt. Mindannyian egy sikeres, a nemzetközi porondon is eredményes Ferencvárost szeretnénk látni – tette hozzá.

Rebrov: “Természetes, hogy nem elégedettek a szurkolók”, Supka elmaradt tizenegyesről beszélt – edzői értékelések