I. félidő

Aktívabban kezdte a mérkőzést a Böde Dánielt nélkülöző Fradi a Loki ellen, hiszen már a 4. percben Petrjak lövését kellett hatástalanítani a védőknek. Öt perccel később Szignyevics passza után ezúttal is Petrjak tüzelt, próbálkozását Nagy Sándor védte. A kezdeti nehézségek után a Debrecen is életjelet adott magáról, miután egy kontratámadás végén Bódi lőtt, de a lövése lepattant a védőkről.

A 30. percben góllá érett a Fradi fölénye: Lanzafame ment ki a szögletzászlóhoz, majd középre adott Lovrencsicsnek, aki 25 méterről tüzelt, és a lecsúszott lövésébe a grúz Lasa Dvali 7 méterről belekapott, így a labda utat talált Nagy kapujába (0-1).

Dvali gólja a Debrecen–Fradi bajnokin

Újabb példa arra, hogy lövésből lesz a gól: Lovrencsics nem túl pontos kísérletébe a télen érkezett Dvali piszkált bele, így a Ferencváros egy félidő után 1–0-ra vezet Debrecenben. A második félidőt itt tudod nézni: http://bit.ly/2BCsp8Q

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

A kapott gól után a 44. percben Haris lövését kapta ki a léc alól Dibusz, majd egy perccel később Haris esett el a tizenhatoson belül Frimpong ölelésében, de Berke Balázs sípja néma maradt.

II. félidő

A fordulás után rögtön egy hatalmas lehetőség adódott a hazaiak előtt: Bódi bal oldalról középre lőtt szabadrúgását Avdijaj csúsztatta meg, amit Dibusz nagy bravúrral védett. Hat perccel később a zöld-fehérek kontráztak, Petrjak tört be a tizenhatoson belülre, de lövés helyett visszagurított Lanzafaménak, aki 23 méterről Nagy kezébe rúgta a labdát. Egy perc múlva ismét Petrjak volt főszerepben, de a Loki-kapus ismét védeni tudott. A 60. perc után mindkét vezetőedző cserével frissített csapatán, majd a 79. percben még Haratin 20 méterről riogatta a debrecenieket, de a lövése elkerülte a kaput. A 82. percben Dibusz rossz ütemben jött ki a kapujából és elütötte Bódit, a bíró büntetőt ítélt. A labda mögé Tőzsér állt, aki higgadtan értékesítette a tizit (1-1).

Tőzsér tizenegyese a Ferencváros ellen

Akárcsak múlt héten Újpesten, a Ferencváros Debrecenben sem bírta megtartani a vezetést a meccs végéig: a Dibusz megmozdulásáért megítélt tizenegyest Tőzsér vágta be.

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

A hosszabbításban a csereként beálló Zsóri Dániel parádés mozdulattal, ollózva vette be Dibusz kapuját tizenöt méterről és ezzel élete első NB I-es meccsén eldöntötte a három pont sorsát.

Zsóri Dániel hatalmas győztesgólja a Ferencváros ellen

18 éves vagyok, életem első NB I-es mérkőzését játszottam, a Fradinak az 93. percben győztes gólt lőttem… Ilyet! – ZSÓRI DÁNIEL VAGYOK… Kitalálni sem lehetne szebbet! 🙂

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

Debrecen – Ferencváros 2-1

Debrecen: Nagy S. – Szatmári, Pávkovics, Kusnyír, Ferenczi – Haris, Tőzsér – Bódi, Avdijaj (Takács 63.), Varga K. – Szécsi (Zsóri 81.)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Frimpong (Botka 61.), Dvali, Heister – Sigér (Leandro 66.), Haratin – Gorriaran, Lanzafame (Tokmac 77.), Petrjak – Szignyevics

Gólszerző: Tőzsér 83. – büntetőből, Zsóri 93., ill. Dvali 7.

Itt az ok, hogy miért nem került be a keretbe Böde a Loki ellen