Mint ismert, 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros csütörtök este a Ludogorec otthonában, így a H-csoport harmadik helyén végezve elbúcsúzott az Európa Ligától.

A lefújást követően már idéztük Szergej Rebrov vezetőedző, továbbá néhány Fradi-játékos, többek között Dibusz Dénes és Sigér Dávid értékelését is, de nem hagyta szó nélkül az elmúlt hónapok nemzetközi szereplését a klub elnöke, Kubatov Gábor sem, aki közösségi oldalán üzent.

– Nagyon kevésen múlt… Most csak köszönni szeretnék. Köszönni szeretnék mindent, és mindenkinek. A takarítónőnek, a pénzügyesnek, a szertárosnak, a pályafenntartónak az áldozatos munkáját. A labdarúgóinknak a kérlelhetetlen kitartását, a stábnak a mérhetetlen lelkesedését, és a fantasztikus edzőnknek, Szergejnek a megalkuvást nem tűrő hozzáállását. Megköszönni mindenkinek, hogy a 120 éves klubunk ismét nagy dicsőségnek örvendhet. És utoljára, de nem utolsó sorban a szurkolóinknak, akikkel együtt nőttünk fel európai szintre! Álmodunk együtt tovább! – írta a Fradi-elnök.

EL: A Ludogorec megbosszulta a BL-kiesést, a Fradinak alig volt helyzete, elmaradt egy 11-es – bolgár lapszemle