Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Ferencváros kinézte magának a horvát másodosztály második helyén végző NK Varazdin szélsőjét, Domagoj Drodzdeket. Az 22 éves labdarúgó játékát a zöld-fehérek megfigyelői élőben is felmérték.

Az aktualno.hr az Index.hr portálra hivatkozva úgy tudja, hogy Drozdek hamarosan a horvát élvonalban szereplő Dinamo Zagrebhez kerül. Az értesülést a varasdi klub elnöke, Stjepan Cvek ezt cáfolta, és hozzátette, hogy egyetlen konkrét ajánlatot kaptak az utánpótlás-válogatott szélsőért, amely a Fradié volt.

A zöld-fehérek 300 ezer eurós (közel 100 millió forintos) ajánlatot tettek, de ezt KEVESELLTÉK a horvátok.

A varasdiak első embere elismerte, hogy valóban érdeklődött a Dinamo, de Drozdek elsődlegesen inkább külföldre igazolna, a Fradién kívül azonban más konkrét ajánlat nem érkezett érte. Sajtóhírek szerint “kelet-európai” lehet a következő klubja.

Egy olyan klubban szeretnék játszani, ahol tovább fejlődhetek és ugyanúgy győzni akarnak, mint én. Szeretnék a horvát válogatottban, Zlatko Daliccsal együtt dolgozni, aki a világ egyik legjobb edzője, és nagyszerű ember. Varasdban is ellátott tanácsokkal, amiért köszönettel tartozom neki

– mondta korábban Domagoj az Index.hr-nek.

Drozdek az előző szezonban 27 tétmeccsen 16 gólt rúgott a horvát másodosztályban, akinek a Transfermarkt adatbázisa szerint csak jövő júniusig érvényes a szerződése a varasdi klubnál, értékét pedig alig 25 ezer euróra (8 millió forintra) becsülik.

Felkészülés: Gyönyörű gól döntötte el a DAC-Fradi meccset – videó