Horvát sajtóhírek szerint a Ferencváros a horvát másodosztályban szereplő NK Varazdin balszésőjével, Domagoj Drozdekkel erősítené meg a keretét nyáron. Mint ismert, a zöld-fehérek támadósorából lehetnek távozók: Joseph Paintsil szinte biztosan megy, míg a nigeri Amadou Moutari kapcsán Ausztriában írtak arról, hogy az Austria Wien leigazolná.

Az aktualno.hr értesülései szerint a Fradi megfigyelői múlt héten szombaton az NK Varazdin-NK Istra (1-0) osztályozó mérkőzésen jártak. A feljutásról döntő találkozón a hazaiak kezdőként pályára lépő balszélsőjét, Domagoj Drozdek játékát figyelték. A 22 éves játékos gólt szerzett a meccsen, de ez kevésnek bizonyult a feljutáshoz.

A horvát sajtó hozzáteszi, hogy az utánpótlás válogatott szélsőt a Dinamo Zagreb és a Lokomitv Zagreb is figyeli.

Drozdek az előző szezonban 27 tétmeccsen 16 gólt rúgott a horvát másodosztályban. A zöld-fehérek pozícióját erősítheti, hogy a Transfermarkt adatbázisa szerint csak jövő júniusig érvényes a szerződése a varasdi klubnál, értékét pedig alig 25 ezer euróra (8 millió forintra) becsülik. Nyilván klubváltás esetén ez az összeg aligha lehet reális, de azt vetíti előre, hogy a Ferencváros alighanem ki tudná fizetni az érte kért összeget.

Állítják: Paintsil 10 évvel idősebb a bejelentett koránál