Lovrencsics Gergő az őszi idény talán eddigi legnagyobb gólját lőtte a MOL Vidi FC-nek a vasárnapi találkozó (2-2) 36. percében. A magyar válogatott keretében is szereplő jobb bekk majd 30 méterről ágyúzott a kapuba egy kifejelt labdát.

Lovrencsics-rakéta

Lovrencsics Gergő talán az őszi szezon egyik legnagyobb góljával sokkolta a Vidit!A félidőben: Ferencváros – MOL Vidi Fc 2-1A meccset itt nézhetitek élőben: bit.ly/2MLUnXB

Közzétette: M4Sport – 2018. szeptember 2., vasárnap

Az egy taktikai húzás, hogy a gyorsaságomat próbáljuk a kontratámadásoknál használni, és nem nagyképűségből mondom, de Marcell Heisterrel együtt mind a ketten jól rúgunk. Megvan a kvalitásunk ahhoz, hogy a kipattanókat egyből ellőjük. Hál’Istennek sikerült egy ilyen helyzetet gólra váltanom, de sajnálom, hogy csak döntetlent ért végül. Nem rég dolgozunk együtt Rebrovval, teljesen új munkát végzünk, kell még egy kis idő, de egyre több jele van a csapat játékában annak, amit szeretne játszatni – nyilatkozta az M4 Sportnak.

“Többet tettünk a győzelemért, mint a Ferencváros”

Ismét a Vidi védelmének oszlopa volt a fehérváriak csapatkapitánya, Juhász Roland. Az iksszel nem elégedetlen, de szerinte ennél több is lehetett volna a meccsben.

Nyilván annak tükrében, hogy a Fradi 2-0-ra vezetett, sikerként értékeljük a döntetlent. Viszont a második félidő alapján és a meccs összképét tekintve benne volt a győzelem is. Belülről úgy éreztem, többet tettünk a győzelemért, mint a Ferencváros. A végén elfáradtak, erővel mi jobban bírtuk és a második félidőben sokkal jobban érvényesült a mi akaratunk.

A nemzetközi porondon is komoly tapasztalatokat szerzett bekk szerint a vasárnapi meccs európai viszonylatban is megállta a helyét.

Színvonalas mérkőzés volt, hangulatában, a párharcokat vagy a gólokat tekintve is. Abszolút úgy éreztem, hogy nem lógott ki a mérkőzés azok közül, amelyeket az elmúlt időszakban a nemzetközi porondon játszottunk. Ezek a mérkőzések viszik előre a magyar bajnokságot és ilyen hangulatban jó futballistának lenni. 

Rebrov: “Senki nem kérte, hogy 2-0 után visszaálljunk”, Nikolic: “Ha Husztiék nem kapják meg a tiszteletet, a magyar foci megöli magát”

A rutinos futballista a napokban úgy döntött klubjával együtt, hogy meghosszabbítja 2019 nyarán lejáró szerződését, azaz a jelenlegi állás szerint 2020-ig biztosan folytatja pályafutását a korábbi 95-szörös magyar válogatott játékos.

35 évesen egyetlen dolog hiányzott a pályafutásomból, hogy egy magyar csapattal nemzetközi csoportkörben szerepeljek, ez is összejött, de ez nem jelenti azt, hogy megelégedtem. Mivel most hosszabbítottam, a következő évben remélem, a BL-csoportkör is összejön. Hogy milyen fizikai állapotban érzem magam? Szerintem nem elsősorban ez számít, hanem a mentális állapot, ha az nincs rendben, akkor kell befejezni egy pályafutást. De nem érzem, hogy ne lennék ebben a topon, nagyon élvezem a futballt, szeretek ebben a csapatban játszani, a klubért küzdeni, ezzel az edzővel dolgozni. Minden összejött az utóbbi időszakban, ezek nagyon sok pluszt tudnak adni, ezért is döntöttem még amellett, hogy folytatni akarom a karrieremet. Szeretek heti két meccset játszani és kevesebbet edzeni… – tette hozzá az M4 Sportnak adott nyilatkozatában.