Nagy Dominik visszatért a Ferencvárosba, pénteken jelentették be szerződtetését a zöld-fehérek. A pécsi születésű, 22 éves válogatott középpályás korábban 2013 és 2016 között szerepelt az FTC-nél, két éve, tavasszal fontos játékosa volt a rekordelőnnyel bajnoki címet nyerő gárdának, majd 2016 őszén kirobbanthatatlan volt a Ferencváros kezdőcsapatából – fogalmaz a fradi.hu.

Nagy a magyar felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott Svédország ellen, és felfigyelt rá a lengyel Legia is, 2017-et már Varsóban kezdte meg, akkor 1 millió euró körüli összeget fizettek érte. Tavaly tavasszal tagja volt a lengyel bajnoki címet szerző együttesnek, 4 góllal járult hozzá a sikerhez. A Bajnokok Ligája selejtezőjében is betalált a finn Mariehamn ellen. Ősszel azonban kiszorult a varsói csapatból.

Korábban felmerült, hogy a Videoton vagy belga Standard Liége együttesénél folytatja a középpályás, aki végül úgy döntött, hogy egy Lengyelországban töltött év után visszatér korábbi klubjához. Bár a klub nem közölte, minden bizonnyal kölcsönben tért haza a középpályás.

Egy fontos részlet kiderült Nagy Dominik Fradi-szerződése kapcsán – kattints!