Amióta Somália elhagyott minket, figyelemmel kísértük a pályafutását és tudtuk, hogy ha lehetőségünk lesz rá, akkor szeretnénk őt visszahozni. Most élni szerettünk volna a kínálkozó lehetőséggel. Mind emberileg, mind szakmailag óriási segítségére lehet a csapatunknak a jövőben – kezdte Hajnal Tamás az M4 Sport Átigazolás című műsorában, miután elmondta, mi szólt Somália szerződtetése mellett. – Aki ismeri az tudja, milyen fizikai és genetikai adottságokkal rendelkezik. Hihetetlenül gyors, nagyon nagy munkabírású játékosról beszélünk. Az orvosi vizsgálaton is kiderült, de persze pici időre lesz szüksége, hogy felvegye a ritmust az elmúlt hónapok nehézségei után.

Ukrán sajtóhírek szerint biztosan távozik a klubtól Danilo Ihnatenko, aki nem tartott a csapattal a spanyolországi edzőtáborba. A sector.depo.ua értesüléseit Hajnal hivatalosan is megerősítette.

Azzal, hogy külföldi játékost igazoltunk a középpályára, így az a döntés született, hogy Ihnatenko nem tagja a tízes listának, és megoldást keresünk arra, hogy a jövőben máshol tudja folytatni a pályafutását – tette hozzá.

Hivatalos: 5 év után visszatért a Fradi korábbi közönségkedvence