Oleksandr Zubkov nyári érkezése óta alapember a Ferencvárosban, a zöldek mind a hat Bajnokok Ligája-selejtezőjét végigjátszotta, ezeken 1 gólt szerzett.

A szélső így ott volt a Dinamo Zagreb elleni, 4-0-ra elveszített budapesti visszavágón is. Erről és a szurkolók reakciójáról nyilatkozott hazájában az ukrán játékos.

Őrületes volt a szurkolás a stadionban. Nekem ez teljesen új volt. Kár, hogy nem tudtunk megfelelni a szurkolók elvárásainak. Őszintén szólva, azt hittem, hogy kifütyülnek majd minket. Ezúton is köszönném a drukkereknek a támogatásukat – mondta Zubkov az ua-football.com cikke szerint.

A 23 éves futballistánál aztán rákérdeztek arra is, felmerült-e, hogy Szergej Rebrov lemondjon a posztjáról a BL-kiesés után?

Nem hiszem, hogy Rebrov lemondana…a mérkőzés után köszönetet mondott nekünk, kiemelte, hogy gyorsan el kell felejtenünk a történteket, mert vár ránk az Európa Liga és a bajnoki meccsek is. Ezekre kell most már készülnünk, össze kell szednünk magunkat. Azt is elmondta, hogy még több koncentrációra és munkára lesz szükségünk, hogy az Európa Liga csoportkörébe jussunk – tette hozzá a légiós.

BL: Hatalmas összeget is elbukott a Fradi a kieséssel, de az EL-ben is szépen kereshetnek – a részletek