Mint ismeretes, az Európa Liga-csoportkörért küzdő, bajnoki címvédő Ferencváros súlyos, 4-1-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémia vendégeként a bajnokság 4. fordulójában – igaz, Szergej Rebrov vezetőedző alaposan felforgatta a kezdőcsapatot a csütörtöki meccs előtt – tekintettel a litván bajnok, Suduva elleni találkozóra.

A lefújás után az ukrán tréner kiakadt a játékosaira, mondván néhányan dühösek voltak rá, mert nem játszottak annyit. Mellette a zöld-fehérek rutinos játékosa, Leandro csalódottan nyilatkozott.

Őszintén szólva nem csak a játék, hanem ez a hozzáállás sem volt a Ferencvároshoz méltó. Ennyi szurkoló kijött a mérkőzésre és nem ezt érdemlik. Sokkal jobban kellene harcolni, agresszívabban játszani. Muszáj előre tekintenünk, mert csütörtökön egy nagydöntőt játszunk és azon kell dolgozni, hogy hazai pályán egy jó játékkal a továbbjutás meglegyen – kezdte Leandro az M4 Sportnak. – Az első félidőben megvoltak a helyzeteink, hogy akár több góllal is vezessünk, a végefelé egy hátra passzból kaptuk a gólt. A félidőben 1-1 volt, ugyanúgy kellett volna játszani, és akkor meg lett volna a három pont. Úgy érzem, a második félidőben sok hibával játszottunk, nem voltunk kellően agresszívak és ezért végződött így a mérkőzés.

Tavaly győzelmekkel kezdtük a bajnokságot és tudjuk, hogy minden elhullajtott pont fontos lehet a végelszámolásnál. Össze kell szednünk magunkat, most már a csütörtöki meccsre kell koncentrálni, továbbjutni és újra a magyar bajnokságra összpontosítani.

Leandro hozzátette, sokan már a csütörtöki Suduva elleni találkozóra gondoltak, de az ilyen meccseket, mint a Puskás Akadémia elleni, azokat meg kell nyerni.

Próbáltuk kizárni a fejünkből a csütörtöki meccset, azonban ha bajnokságot akarunk nyerni, akkor az ilyen mérkőzéseket meg kell nyerni. Sajnos ez nem sikerült, előre kell tekinteni és reméljük, hogy csütörtökön egy jó játékkal, amilyet a közönség megérdemel, továbbjuthatunk.

A meccs után a csapatkapitányon, Lovrencsics Gergőn számon kérték a Fradi-szurkolók a felcsúti lebőgést, aki egymaga nyugtatta meg a zöld-fehér drukkereket.

Lovrencsicset kihívták magukhoz a Fradi-szurkolók a felcsúti vereség után – videó, fotó